Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is fél kiadni arcképet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is fél kiadni arcképet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szerintem helyes. A testem és a farkam mutattam meg srácnak, de mindig ott akadunk el hogy kellene arckép is...
2020. ápr. 1. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is többször kértek, nem adtam ki. Van aki elfogadta, van aki nem. Bár én inkább azért, mert nem akarom, hogy kiderüljön, érdekelnek a fiúk is. Szóval ez van.
2020. ápr. 1. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Melegek helyett biszexeket keress. A melegek az arcra vannak ráállva, míg a biszexeknek a farok a lényeg. Nem mindenkinél de ez kb az arány. Szerintem ezt más is megerősíti.

Én se adom ki soha az arcképem és bi srácokkal jöttem így össze.

2020. ápr. 1. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem helyesség és kinézet kérdése.

Én az egyik legnagyobb baromságnak tartom, hogy egyesek hogy kitárulkoznak a nagyvilág felé. A fénykép gyakorlatilag érzékeny adat. Amivel piszok egyszerű visszaélni. Persze, sokan értetlenkednek, hogy hát ez lehetetlen. Aha... Aztán amikor másnap napisz**on virít az arcképe, mellette az esetlegesen küldött péniszfotókkal, akkor már mindjárt nem lesz annyira hiehtetlen. De egy képpel akármit meg lehet tenni. Simán az ember szájába lehet adni olyasmiket, amiket nem is mondott. Az, hogy utána esetleg a bíróság leszedeti a jogsértő képet, már semmit nem fog visszacsinálni. Lehet, hogy ma jóhiszeműen feltöltesz magadról egy képet, jövő héten meg egy pedofil azt a profilképet használva fog áldozatokra vadászni.

Hogy ez csak akciófilmekben van így, és valószerűtlen? Rohadtul nem. Konkrét ilyen ügyről is tudok.

A másik dolog, hogy az ember szexuális irányultsága is érzékeny adat. Én ezt a coming out mániát is baromságnak gondolom. Minek kell a legintimebb adatokat nyilvánosság elé tárni? (Akár heteró, akár homo az ember.) Elég, ha az tudja, akire tartozik.

Ami pedig az ismerkedést illeti: való igaz, hogy azt viszont kép nélkül némileg nehezebb kivitelezni. Gyakorlatilag dönteni kell a kényelem, és az adatbiztonság között.

De én még mindig azt mondom, hogy egy találkozótól senkinek nem szárad le a lába. Ott pedig élőben el lehet dönteni, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Ha nem, akkor volt 20 perc séta. (Ráadásul van, hogy élőben teljesen más a hatás, mint egy véletlenül jól elkapott képen.)

2020. ápr. 1. 14:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Parás vok de az utolsó kicsit túlgondolja szerintem! Persze minden lehet igaz de na.
2020. ápr. 1. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát márpedig előbb-utóbb látni fog a másik, gondolom találkozóra sem álarcban fogsz majd menni.

Egyébként attól függ mit keresel. Ha kóbor numerát akkor test, farok, ha kapcsolatot akkor arc a döntőbb.

2020. ápr. 1. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Ezen az oldalon igen. Farkamrol küldök képet amikor nem hiszik el hogy tényleg 21 cm de arcomat nem

Tarskereson ahol komolyabb emberek vannak ott is már alaposabb ismeretség után

2020. ápr. 1. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Én szoktam és el is várom, hogy tudjam kiről van szó, ráadasul engem az tud megfogni egy fiúban, a többi kevésbé fontos

16/F

2020. ápr. 1. 15:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Őszintén nem túlzottan érdekel, ha kiderül. Nem Csecsenföldön élünk vagy valami muszlim országban. Egyébként meg olyan fotót használok, amit akár leszedhetne máshonnan is. Mit tudnak vele kezdeni? Ennyi erővel én is kereshetek random fotókat facebookon, letöltöm őket és azt mondom majd, hogyegy meleg oldalon küldte át az illető? Vagy ezt hogyan kéne elképzelni?

2020. ápr. 1. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Szexkapcsolatnál szó sem lehet nálam arcképről. Test, farok kép rendben, ha találkozunk majd ott kiderül ki hogy néz ki és még mindig visszalehet táncolni.
2020. ápr. 1. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a társkereső oldalakon arcképrol is és teljes testről is raktam ki képet magamról. A privát albumomban van olyan kép amin a teljes pucér testem is látszik az arckepemmel együtt. Aki kér intim képet annak általában elküldöm. Sőt van szex közbeni kép is rólam. Azt is szoktam küldeni. Nem érdekel hogy ki mit küld oszt meg. Nem titok hogy meleg vagyok. 38 p
2020. ápr. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!