Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinsey skálán itt érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinsey skálán itt érzem magam, de van egy kis gond, szerintetek? 20/f

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy a skálán kb 5 max 4-nek gondolom magam SZEXUÁLISAN,tehát csak az intim részek vonzanak a saját nememmel,de az nagyon,viszont ha veszünk egy ugyanilyen skálát ami a szerelmet,csókot romantikát,kapcsolatot nézzük,azon a skálán 1lennék nagyon max2.🙁

Próbáltam kialakítani pasikkal romantikát hát arra volt jó,hogy megerősítsen benne hogy ez tényleg nem az én világom..

Viszont lányokkal hihetetlen jó,de szex hát...a szám mutatja...

Ilyenkor mi a megoldás ha szeretnék elköteleződni?

2020. márc. 26. 21:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Rendes,hetero lányt is nehéz találni, nem még megértőt😕

A nyitott kapcsolat nem én vagyok,inkább egyedül akkor,szeretnék párkapcsolatot,szépen menne is lányokkal..,viszont amint komolyabbra fordul a dolog(szex) mintha “átváltana” az agyam és csak pasik jönnek a képbe.

Férfiakkal nagyon rosszul jövök ki,nem is szeretem őket,családom belül is volt tobb rossz élmény velük kapcsolatban,szóval a lányok nekem megfelelnek,csak az ágyba levő dolog aggaszt,hogy mi lesz,ha oda kerül a dolog..

2020. ápr. 23. 00:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyáltalán nem ismerlek, semmit nem tudok rólad, de az is benne lehet a pakliban, hogy meleg vagy, csak tudatosan próbálod a lányok felé is kiterjeszteni a vonzalmad. Ha ez a helyzet, sehogy sem fog működni lánnyal, illetve nagyon rossz lesz, ha erőlteted.

Vagy ‒ nem tudom, fiúkkal milyen kapcsolatod volt eddig ‒ talán biszex vagy, csak szexuálisan szorongsz, ha lányokról van szó; minden működik, de amikor akciókra kerülne a sor, valahogy mégsem. Ez viszont kezelhető.

2020. ápr. 23. 02:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az utolsonak van igaza.

Nagyooon passzivos iras ez! Igazabol ahogy vegig olvastam az egeszet, nekem vegig az jott le, hogy te meleg vagy! Biztos nem hetero! Hetero pasik nem agyalnak ennyit.

Szerintem neked szerelmesnek kene lenni egy fiuba. De azt meg meg kell talalnod. Te nem a lanyokat szereted, te egy megerto fiura vagysz. Szerintem barangolj, legyel egyutt fiuval es lannyal is ... meg ne keress parkapcsolatot addig mig biztosra nem mesz. Ne tedd tonkre a parod eletet ...talald meg magad elsonek....

Nyitottkapcsolatba a legrosszabb lenni, hidd el csinaltam evekig.

Amugy egy fiu is tud ugy szeretni es boldogga tenni erzelmileg mint egy lany.

2020. ápr. 23. 07:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Ebben egyetértek hogy szerethet úgy,de én nem érzek többet fiuk iránt mint erős barátság,max szexhaverság probáltam szerelmes lenni,de ilyenkor átkattan az agyam,mint szexnél a fiukkal, és nem a fiuk hanem a lányok érdekelnek..

Valóban az lenne a jó,ha kipróbálnám mind2 nemet,de nem nagyon járok bulizni,lányt nem egyszerű találni,fiut azert lehet😃😕

2020. ápr. 23. 09:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig úgy véltem,hogy szex és semmi más! Igen ám, de megtörtént az amire nem gondoltam volna soha, hogy szerelmes lettem!
2020. máj. 1. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!