Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire értetlenek az emberek az online szexpartnerkeresőkön?
Leírom, hogy csak orált szeretném kipróbálni és még soha nem voltam senkivel erre rám ír random emberke, hogy szívesen leszopna/megnézné a farkam/kölcsönös lehet e ?
Aztán leírom, hogy átlagos testalkat, megadom a korhatárt és külön ki is emelem - kövérek, macisok írnak 15-20 évvel a korhatár fölött.
A legjobb az volt amikor valaki azon sértődött meg, mert meg mertem írni, hogy inkább nem, mert nem tetszik a farka. Úgy viselkedett mintha kötelező lenne nekem őt kielégíteni.
Te nem tudsz szelektalni. A tarskereso olyan, mint a turkalo. Az ember hajtja felre, ami tul nagy, kibolyhozodott, a mintaja pocsek, stb...
Csak azzal foglalkozom, akit en lajkoltam. A tobbi hiaba ir, egyreszt a nem tetszikbol van, es idorablas.
Aki tetszik, ott johet a levelezes. Aki kreten, szia.
En nem irnam, hogy megse tetszik, az kegyetlen, de eszrevenne, hogy megse, nem hulyitek.
Szoval turkalo. Ha meg letezik, reg jartam.
A vegen mindig talalni azt, aki miatt erdemes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!