Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is igényli, hogy naponta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is igényli, hogy naponta kiverje magának?

Figyelt kérdés
Van még rajtam kívül valaki aki egyszerűen nem bírja ki, hogy ne napi szinten verje, ha van párja ha nincs?
2020. márc. 24. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Napi rendszerességgel ürítek. Inkább fogyjon ki, mint beszáradjon.
2020. márc. 24. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kibírnám, ha nem verném minden nap, de ha van szabadidőm, valahogy mindig oda lyukadok ki. Ritka az olyan nap, hogy nincs, szerintem sokak ugyanígy vannak. Meg amúgy teljesen normális dolog.
2020. márc. 24. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
magamnak is meg másnak is kiverném.
2020. márc. 25. 06:20
 14/15 Tanquerey ***** válasza:
100%

Én imádok masztizni, naponta elélvezek, van, mikor többször is. Ha megindul a fantáziám, nem tudok nemet mondani :) Ha van párom, akkor is szeretem, ha olykor egyszerűen csak közösen maszturbáljunk jó sokáig, én imádom nézni, ha valaki játszik magával :) Persze a kapcsolatban a szenvedélyes, érzéki szeretkezést nem lehet helyettesíteni vele :)

47/F Szhely

2020. márc. 27. 10:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Masturday lesz ma is.

40/F

2020. márc. 28. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!