Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti hol ismerkedtek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Meleg társkeresőkön egyszerűen olyan srácok vannak, akik nem tetszenek nekem, és egyszerűen nagyon nem szimpatikusak... Nem Pesti vagyok, Veszprémben élek.

De ahogy elnézem Pesten is ugyanez a helyzet...

A legnagyobb társkereső oldalra 40 km-es körzetben tőlem elvileg 300 srác van (18-30 év közötti) és hát egyik sem szimpatikus, és már a legtöbb kép nélkülitől is kértem képet...

Tudom velem van a probléma biztos..

2020. márc. 20. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem sok jó biszex srác van Veszprémben és környékén.
2020. márc. 20. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Nem igazán tudok hol...

19/f Miskolc

2020. márc. 20. 19:38
 3/6 ZoltanAnglia ***** válasza:
11%
...hat.. a heterok nagytobbsegben messze jobban neznek ki mint a melegek.
2020. márc. 20. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Grindr jött be leginkább.
2020. márc. 21. 06:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

grindr, tinder, romeo, taimi, hornet - ha online keresgélsz, az utolso kettön inkàbb fiatalabbak vannak.

Pesten kivül nincs sok kifejezetten meleg hely, de ha nyitva tartod a szemed, elég meglepö helyeken lehet ismerkedni ha összeakad a szempàr és mindketten csinàljàtok "a nézést".

2020. márc. 22. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok meleg, de ahogy láttam, tapasztaltam, bulikban is sokan szoktak :) bár az most kilőve

20F

2020. márc. 22. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!