Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti hogyan ismerkedtek másokkal? 18/f
Meleg szórakozóhelyeken érdemes, máshol nem. A férfiak túlnyomó többsége hetero, ezt érdemes észben tartani. :)
Pesten van bőven, a vidékiek kicsit meg vannak lőve.
#1 vagyok
(Bocsi az előbbi elírásokért)
És a szórakozóhelyeken milyen emberek szoktak lenni, nem csak a szexre hajtanak a legtöbben? Mert ugye a párkeresés mégiscsak jobb lenne
Jó látni ilyen reményteljes kommentet, mint a tiéd #1-es, mert én is hiszek benne :)
Háát.. #3-as nem tudom..lehet én vagyok csak ilyen áldásos akkor, hogy Pesten nem forgok ilyen körökbe, csak heterókba.:(
Dehát ez van. Rajtam úgy látszik, még a meleg ember se veszi észre hogy meleg vagyok, így pedig eléggé nehéz valamire menni etéren.
Szórakozóhelyeken meg én sem tudom mennyire lehetne komolyabb kapcsolatot keresni. (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!