Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek hiv fertőzött?
Figyelt kérdés
3 hete voltam majdnem orális kapcslatom egy sráccal. Viszont előtte 4 nappal húzták ki a fogam ami akkor kicsit gennyezett és vérzett.(Előtte én tuti nem voltam hiv-es mert negatív lett az akkor egy hónapos teszt). Nem élvezett a számba,és hamar észbe kaptam,és azt mondtam hogy nem akarom. De most fáradékony vagyok,és a lágyéki nyirokcsomóim megnagyobbodtak. Lázam nincs: 36,5. 37 ha stesszelek emiatt,és leizzadok.2020. márc. 14. 15:27
3/10 anonim válasza:
Négy napja húzták ki, az már nem volt nyílt seb akkor. Matematikai esélye van, hogy elkaptál valamit. Mivel letelt a három hét, menjél el és csináltass tesztet, hogy megnyugodj.
4/10 A kérdező kommentje:
3 hét után is kimutatható?
2020. márc. 14. 22:35
5/10 anonim válasza:
3 hét után kimutatható. Hamarabb nincs értelme menni, mert bizonyos betegségeknek idő kell míg elég számban jelen vannak, hogy kimutatható legyen.
6/10 anonim válasza:
Nem kéne minden hülyének a farkát szopni.
Én se engedem, hogy valami jött-ment leszopjon, mert nincs kedvem betegnek lenni.
7/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülyeséget csináltam :(
2020. márc. 15. 01:03
8/10 anonim válasza:
6 Jelen esetben nem az volt a hülye, akiét szopták.
Nem bántásból, de tény.
9/10 anonim válasza:
Én 2 hónapot vártam foghúzás után.
4 nappal mit akartál te?
Ha erősen öblögeted még akkor is időnként vérzik, a foghúzás után meg ugye ott a nyilt lyuk.
Egy mikrosérülésen keresztül is el lehet kapni, te meg egy nagyobb lyukkal a szádban ilyen bátor vagy? Hát gratulálok.
10/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Egy életre megtanultam a leckét. Remelem semmi nem lesz
2020. márc. 15. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!