Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » HIV fertőzött vagyok? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HIV fertőzött vagyok? A tüneteim azt mutatják. Többi lent 🔻

Figyelt kérdés

Tudom, ez a kérdés nem ebbe a kategóriába tartozik, de lehet jobb választ kapok itt. De meleg szexről van szó, és inkább ide jöttem.

Szóval tömören: össze jártam egy férfivel, helybeli, 2 perce van innét gyalog (lényegtelen) eleinte gumival, aztán már anélkül.. Utoljára február 8-án szexeltem vele, gumi nélkül. Aztán egy közös ismerősünknek írta hogy hiv fertőzött, a közös ismerős meg mutatta hogy vigyáznak vele. Meg mutattam ennek a srácnak, és ő tagadta, avval a szavakkal, hogy ő ilyet akkor se írna, ha tényleg az lenne,és fel törték neki a fiókját mert ő ilyet nem írt. Nekem február 8 után, volt már hasmenés egy ideig, mai naptól (március 7) fáj a torkom, kb ennyi az egész, hétfőn megyek szűrésre, de ugye ez nem 100% fertőzés?

2020. márc. 7. 14:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem 100%, hogy fertőzött vagy. Jól teszed, hogy hétfőn elmész szűrésre.
2020. márc. 7. 14:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A hasmenésed szerintem azért van, mert ideges vagy.

De menj el tesztre, illetve ha még akarsz vele együtt lenni, kérd meg, hogy ő is menjen el és mutassa meg az eredményt. Akkor kiderül, hogy ki mond igazat és ki hazudik. Ez a legegyszerűbb.

2020. márc. 7. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Influenza megy ilyenkor. Háziorvoshoz menj. Ha meg nem állandó partnered van, aki szintén csak veled, akkor használj óvszert!!!
2020. márc. 7. 14:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem 100% hogy fertőzött vagy, de esély azért van rá. A hasmenés és a torokfájás azért biztosan nem attól van. Fontos hogy az orvosokkal is ilyen őszinte legyél mert az is lehet hogy még nem telt el elég idő és később majd kell még egy szűrés.
2020. márc. 7. 16:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok! Köszönöm szépen a kedves válaszokat! ❤️
2020. márc. 7. 17:31
 6/16 Béla211 ***** válasza:
100%

KB 1 hónapos az ablak periódus amikor nem tudják kimutatni hogy hív fertőzött vagy. Egyáltalán nem biztos hogy fertőzött vagy.

De azért ha negatív is lesz 3 4 hónap múlva én meg ismetelnem a tesztet.

2020. márc. 7. 17:36
 7/16 Béla211 ***** válasza:
100%
De ne ilyedj meg ha esetleg az is lennél most már ha időben észre veszik egész jól karbantarthato ez a betegség. De nyugi nem lesz semmi baj negativ lesz a teszt. Amúgy már vannak gyors tesztek is amik paroran belül kimutatjak hogy fertőzött vagy e igaz ezért fizetni kell. Nem kell egy hétig idegeskedni.
2020. márc. 7. 17:42
 8/16 Béla211 ***** válasza:
100%
Bocs 20 perc.
2020. márc. 7. 17:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy szűrésre, biztos ami biztos.
2020. márc. 7. 18:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első gumi nélküli aktust számold ki. Rá 6 hétre van INGYEN szűrés Pesten ami ANONYM! Azt válaszd. Amúgy a pasit meg addig hanyagolnám. Az az üzenet fura...
2020. márc. 7. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!