Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » HIV fertőzött vagyok? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HIV fertőzött vagyok? A tüneteim azt mutatják. Többi lent 🔻

Figyelt kérdés

Tudom, ez a kérdés nem ebbe a kategóriába tartozik, de lehet jobb választ kapok itt. De meleg szexről van szó, és inkább ide jöttem.

Szóval tömören: össze jártam egy férfivel, helybeli, 2 perce van innét gyalog (lényegtelen) eleinte gumival, aztán már anélkül.. Utoljára február 8-án szexeltem vele, gumi nélkül. Aztán egy közös ismerősünknek írta hogy hiv fertőzött, a közös ismerős meg mutatta hogy vigyáznak vele. Meg mutattam ennek a srácnak, és ő tagadta, avval a szavakkal, hogy ő ilyet akkor se írna, ha tényleg az lenne,és fel törték neki a fiókját mert ő ilyet nem írt. Nekem február 8 után, volt már hasmenés egy ideig, mai naptól (március 7) fáj a torkom, kb ennyi az egész, hétfőn megyek szűrésre, de ugye ez nem 100% fertőzés?

2020. márc. 7. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi mély levegő, sok feltételnek kell teljesülnie a fertőzéshez. Ezt egyszer régen kitaglaltuk egy virulógus ismerőssel. Valóban létezik gyors teszt. Alkalmi partnerrel kb 10 éve szakadt a gumi. (ilyen is van) Akkor használtam, Németben szexshopban árulták itthon passzolom keress rá a neten. Kb mint egy terhességi teszt csak mást keres. Nekem negatív volt, rá pár hónapra (6 hónappal mentem) nőgyógyász irány a nemi beteg gondozó. Vérvétel az is negatív lett. Èn is paráztam, de nem lett baj 😉 A fő hogy dokihoz menj, ha ne adj isten pozitív akkor is sokféleképpen élhetsz teljes életet. Már 10 ève is sok lehetőség lett volna, akkoriban dumáltuk át a dokikkal a mi van akkor ha... Lehetőségeket azóta sokat fejlődött a tudomány 😊 nyugi
2020. márc. 7. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A hasmenés, majd egy hónapra rá a torokfájás pont nem a HIV tünetei. Láz, és megduzzadt nyirokmirigyek annál inkább.
2020. márc. 7. 19:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A szűrés a biztos.Menj!Vagy vegyél tesztet.
2020. márc. 7. 20:27
 14/16 anonim válasza:
100%

Nekem elkezdett fájni a mellkasom, köhögök. Azt hittem hirtelen hogy koronavírus. Aztán eszembe jutott hogy valamelyik nap vékony kabátot vettem fel, mégis vastagabbat kellett volna.

Kifázott a felsőtestem.

Szóval don't fos.

Menj el inkább szűrésre.

2020. márc. 7. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Influenzaszezon van. :) Egyáltalán nem biztos, hogy HIV.

Persze mindenképp menj el szűrésre, és ezentúl minidg védekezz!

2020. márc. 8. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
koronavírus
2020. márc. 8. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!