Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HIV fertőzött vagyok? A tüneteim azt mutatják. Többi lent 🔻
Tudom, ez a kérdés nem ebbe a kategóriába tartozik, de lehet jobb választ kapok itt. De meleg szexről van szó, és inkább ide jöttem.
Szóval tömören: össze jártam egy férfivel, helybeli, 2 perce van innét gyalog (lényegtelen) eleinte gumival, aztán már anélkül.. Utoljára február 8-án szexeltem vele, gumi nélkül. Aztán egy közös ismerősünknek írta hogy hiv fertőzött, a közös ismerős meg mutatta hogy vigyáznak vele. Meg mutattam ennek a srácnak, és ő tagadta, avval a szavakkal, hogy ő ilyet akkor se írna, ha tényleg az lenne,és fel törték neki a fiókját mert ő ilyet nem írt. Nekem február 8 után, volt már hasmenés egy ideig, mai naptól (március 7) fáj a torkom, kb ennyi az egész, hétfőn megyek szűrésre, de ugye ez nem 100% fertőzés?
Nekem elkezdett fájni a mellkasom, köhögök. Azt hittem hirtelen hogy koronavírus. Aztán eszembe jutott hogy valamelyik nap vékony kabátot vettem fel, mégis vastagabbat kellett volna.
Kifázott a felsőtestem.
Szóval don't fos.
Menj el inkább szűrésre.
Influenzaszezon van. :) Egyáltalán nem biztos, hogy HIV.
Persze mindenképp menj el szűrésre, és ezentúl minidg védekezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!