Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan akinek nem annyira fontos a másik külseje amikor ismerkedik?
Nem értettem soha, amikor mindenki listákkal jön elő, hogy milyen az ideális neki...
Nálam ez valamiért kevésbé fontos, a magas srácokat nagyon szeretem, nem megkötés ez sem, de hogy vékony-átlagos-husi-szőrös-szőrtelen engem annyira nem hoz lázba... persze az értelem és a személyre való igényesség más kérdés...
Van ezzel így más is? Azt hiszem, ha így lenne többségben, akkor sikeresebbek lennének az ismerkedések.
F22
Igen, aki így gondolkodik 22 évesen kicsit kiválik a társaitól, koravén-érett a gondolkodásmód.
Én is így voltam ezzel, hétvégente sokat ittam hogy a haverok szintjén legyek, ez jó volt sokat segített, de nem ajánlom.
Nem lettem alkesz.
A világunk jelenleg külsőségek re épít,
Mindegy a minőség csak jól nézzen ki trendi legyen. Ezt értheted, még az építőiparra, egy ékszerre, cipőre.
Szó vagy beálsz a sorba edzel, trendizel, stb. Vagy árral szemben úszol, főképp a meleg világban.
A lényeg hogy JÓL ÉREZD MAGAD közbe, és a szerelem is rádtalál,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!