Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg emberekben valóban több az empátia? Vagy csak én tapasztaltam ezt?
Én úgy érzem, sokkal segítőkészebbek,együttérzőbbek, mosolygósabbak és kedvesebbek velem a meleg barátaim, mint a heterók. Én heteroszexuális srác vagyok, de nem vagyok ilyen. Úgy érzem, mégha ez nbem is mindig teljesen nyílt, de minden heteroszexuális alfahím akar lenni, és megpróbál valahogy a szőnyegalá söpörni.... a meleg barátaimmal ez marhára nem így van, sokkal emberibbek velem, pedig ők is férfiak. Valahogy ez a kakaskodás sosem volt bennem, gyerekként sem, én inkább konfliktuskerülő ember vagyok.
Ti hogy tapasztaljátok ezt?
Nekem pont ellenkező a tapasztalatom. A leszbikusok, akikkel eddig találkozam durván férfi gyűlölők voltak. A meleg férfiak alig vesznek tudomást a heteró nőkről, a meleg nők viszont irtóznak a heteró férfiaktól. Ott szólnak be, ahol tudnak. Elég csak itt belepörgetni egy-egy kérdésre érkezett válaszokba.
/nem, nem akartam soha kikezdeni egy leszbivel sem/
"Én meleg ismerkedős oldalakon nem éppen ezt tapasztalom."
Random idegen magyar ember kb a szarral ér fel. Ugyan olyan mind, undorító és szánalmas a 90%-a társadalomnak. Én most barátokról beszéltem.
Nem, te meleg emberekről beszéltél.
A te barátod is idegen, random ember valaki másnak.
Ha az érdekel, hogy elfogadóbbak-e?
Szerintem igen, mivel őket a társadalom nagy része kirekeszti, így vannak olyan dolgok amiben te is más vagy ők nem fognak emiatt elítélni, legalábbis megértőbbek lesznek veled.
Az meg, hogy az ember a társkeresőkön más tapasztal, az nem ér fel a személyes ismeretséggel, vagy találkozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!