Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a full...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a full passzív fiúkról? Aki az, annál ez hogy alakult ki?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok akik nem szeretik ha a farkukkal foglalkoznak szex közben, elélvezni is análtól szeretnek. Szerintetek ez változhat idővel vagy aki full passzív az az is marad? Személyes tapasztalatok?
2020. márc. 10. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az is marad

40/f

2020. márc. 10. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fura ha nem szereti egy srác hogy a farkával bármi legyen bár nem baj mert nekem az az ideális ha csak jön és szop :)
2020. márc. 10. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt korban is változhatnak kismértékben - mondom kismértékben - a szexuális vágyak, preferenciák. Viszont az alapvető vágyak nem nagyon módosulnak már, maximum újak jelennek meg, fedez fel magában az ember hogy hoppá ez is izgalmas. Aki full passzív nagy valószínűséggel az is marad.
2020. márc. 10. 12:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a típusú passzív nagyon nem jön be.
2020. márc. 10. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen sráccal smároltunk meztelenül a farka se állt. Nem akarta a szopást sem féltem is hogy ebből mi lesz. Viszont onnantól hogy a fenekéhez nyúltam élvezte, simán elment dugástól. Nem hiszem hogy ő változni fog főleg mondta hogy ő maszturbálni se tud normálisan.
2020. márc. 10. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
És mit kezdjen valaki azzal ha annak érzi magát de cikinek tartja?
2020. márc. 10. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem, aki full passzív nem is szokta hagyományosan kiverni magának?
2020. márc. 10. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok, még nem voltam fiuval, de full passziv lennék. Szimplán azért, mert az aktív részt nőkkel élem meg, úgy izgat csak
2020. márc. 10. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Aktívként engem ez nem zavart sosem ha ilyen partnerem volt
2020. márc. 10. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem.Még a farkát sem lehet megfogni.Olyan

mintha egy mű izével szexelnék.Hisztisek ha hozzájuk érsz

2020. márc. 11. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!