Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájbaélvezés után mit csináltok?
Figyelt kérdés
Kiköpitek? Lenyelitek? kort is írjatok...2020. márc. 6. 12:05
12/22 anonim válasza:
Szívesen lenyelném valakijét :)
26F
13/22 anonim válasza:
Játszom egy kicsit vele, majd lenyelem;)
17f
14/22 Tanquerey válasza:
Én is lenyelem, utána pedig finoman, óvatosan tovább kényeztetem, szeretem érezni, hogy elernyed, majd újra kemény lesz a számban :)
47/F Szhely
15/22 anonim válasza:
Mindig lenyelem. Az utolsó cseppig. 38 passzív
16/22 anonim válasza:
Ha a számba élvezne lenyelném neki utána meg szépen, hosszan csókolóznék vele... :)
17/22 anonim válasza:
Páromé undorító, sós, keserű, szóval hamarabb nyelem le a koronavírusos vizet, mint a párom cuccát.28/f
18/22 anonim válasza:
Valaki leszophatna engem is, mint eddig csak érdeklődőt
19/22 anonim válasza:
Hosszú távú párkapcsolatban lenyelem.
Alkalmiban nem mehet szájba, csak arcra.
20/22 anonim válasza:
Hamár a számban van, ki nem köpném. Nyelem mint kacsa a nokedlit. 😋
F39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!