Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 800 pasival szexeltem eddig!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

800 pasival szexeltem eddig! Ez a mai világban elítélendő vagy már nem az?

Figyelt kérdés

Volt idő igen, amikor én is otthon hokiztam, okosságokat írtam és nem szexeltem lópikulát sem. Vidéken voltam, de amióta felköltöztem a fővárosba, gyökeresen átalakult a szexuális életem.

Igen én írtam régebben, amikor, 160 utána 320 pasival szexeltem és elértem az akkori számokat. Ez a számolás érdekes mód, vidéken kezdődött, amikor majdnem kiakadtam, hogy szexuális életem egyenlő volt szinte a 0-val, és fél évente ha arra tévedt egy személyautós pasi, vele sikerült elkezdeni a szexet. Itt kezdtem el a számolást.

Azóta itt Bp-en mindig hozzáadom aznap hánnyal voltam és hozzáadom az összeshez. (megjegyzem itt Bp-en 1 nap alatt többet lehet szexelni, mint pl. vidéken 5 év alatt).

Bennem nincs érzelem, ilyen romantikus "megszeretnélek ismerni", ilyen félős langyos semmitmondó szöveg, számomra semmit nem jelent. Pusztán az ösztönök, élvezetek miatt csinálom. A mai világban, már szerintem nem elítélendő, ha valaki már ennyi pasival szelt, mint én.

Ti, hogy vagytok ezzel?

2020. febr. 23. 18:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
95%

.."Ez a mai világban elítélendő?.."

majd később:Szerintem nem elítélendő..."

Tulajdonképpen mi a f...nak is tetted fel ezt a kérdést?

2020. febr. 23. 19:27
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor ez nagyon durva. Még a Facebookon sincs 800 ismerősöm, csak 200... lol
2020. febr. 23. 19:34
 13/48 anonim ***** válasza:
91%
Nekem taszító nagyon. Pl sose feküdnék veled össze, szinte biztos összeszedtél már valamit.
2020. febr. 23. 19:53
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
"Tulajdonképpen mi a f...nak is tetted fel ezt a kérdést?" Hogy dicsekedhessen a nem létező kanjaival, ha már a való életben senkinek se kell.
2020. febr. 23. 19:56
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

“Volt idő igen, amikor én is otthon hokiztam, okosságokat írtam és nem szexeltem lópikulát sem.”

Nagy összegben fogadnék rá hogy most is ez történik, azért írtad ki a kérdést.

2020. febr. 23. 20:12
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy 801 ember van, akiket bottal sem piszkálnék meg.
2020. febr. 23. 20:43
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy él ahogy akar, ha neked ez okoz örömet, ám legyen.

De ha valóban igaz, és van gyomrod ahhoz, hogy bárkivel összefeküdj, miért nem pénzért csinálod? Akkor legalább hasznod is lenne.

Illetve az érdekelne még, hogy milyen gyakran jársz szűrésekre? (Mert ugye ez a mai világban sajnos már nem akkora dicsőség)

2020. febr. 23. 20:45
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék ítélkezni, nem vagyok én ahhoz senki, mindenki azt csinál amit akar saját magával és másokkal, amig az beleegyezésen alapul. Ez a szám viszont szerintem bőven túl nagy.
2020. febr. 23. 22:28
 19/48 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 60 éves koromig talán 200 volt,nagyjából egy 10-15-öt kivéve egytől egyig alkalmi.Biszex vagyok és a pasiknak csak a farka érdekel.Ha túl vastag,akkor csak szopom és verem neki ha már egyszer összejöttünk,de azt élvezem igazán,ha dugnak.
2020. febr. 24. 09:28
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

azt nem értem hogy volt neked kedved/türelmed ilyeneket összeírni. Nekem már kb 20 szex után kezdett összemosódni és pár év tapasztalat után már nem is számoltam a partnereket, pedig nem volt sok. Van, hogy már az utcán nem ismerném fel a lányt, nemhogy a nevére emlékeznék.

Valahogy nekem hihetetlen, hogy te számon tartottad a 800 pasit. Szerintem kiállna eléd 2000 ember, negyedét nem ismernéd fel közülük.

2020. febr. 24. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!