Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uszodában/kondiban milyen arányban vannak a szőrös/borotvált farkú srácok? És mi a gyakoribb a vér vagy a húsfarok náluk?
Sziasztok arra vagyok kíváncsi, hogy uszodában vagy kondiban milyen arányban hagyják a farkúkat a srácok szőrösen vagy trimmelik vagy teljesen csupaszok?
És inkább vér vagy húsfarkúakat láttok? A vérfarkúak inkább borotválják, hogy nagyobbnak tűnjön? Kösz.
24 F
Kondiba járok 3-4 éve, de ez sose jutott még eszembe hogy farkat nézegessek. De miért nem mész személyesen el és kérdezed meg ? :)
22/f
Edzesen a borotvalt a gyakoribb
Kollegiumban pedig a szőrös
Nagyon buta a kérdésed.
Mi lenne, ha uszodába úszni, kondiba meg kondizni járnának az emberek?
Nincs semmilyen összefüggés, hogy ilyen vagy olyan farkúak járnak úszni vagy kondizni.
Jó lenne, ha nem attól kéne tartani, hogy ott megbámulják az embert a magadfajták, mert én kondiba kondizni járnék!!!
Tessék, én is ugyanezt a kérdést tettem fel a heteroknak nemrég:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Én négy évig voltam gimis éveim alatt kollégista. A leggyakoribb a teljesen borotvált volt.
Gyakran a srácok a zuhany alatt borotválták a farkuk környékét. Így volt hogy kedvet kapott olyan srác is a borotvalasra, aki korábban nem tette.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!