Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti milyen magas pasikat kerestek?

Én vagyok 192 🤣
Nálamnál magasabb ne legyen azért, de pici se. Átlagos magasság is bőven jó
Nem ezen múlik

197cm hasonló magasságu, vagy tőlem alacsonyabb srácok jönnek be.
Előző srác akivel együtt voltam 176cm volt.
19/F

"Kerestek" Speciel nem keresek senkit... de amúgy a hasonló, és a nálam (182) alacsonyabbak jönnek szóba.
Érzelmileg inkább az alacsonyabb, törékenyebb, aranyosabb fiúkat szeretem jobban, abból biztos nincs gond, ha 10-15 centivel kisebb, de ha kikapcsolnám az érzelmeket, akkor őszintén szólva egy 180-185-ös, jobb húsban és jobb erőben lévő srác teste azért jobban fel tud izgatni, mint egy 165-170-esé.
Na most szerintem te az az arany középút vagy, aki mindkét megközelítésből pont ideális lennél számomra, és szerintem sokunk számára. Még valamit mondok: azért a melegek nem mind úgy működnek, mint a nők, hogy a magas, erős, magabiztos, egzisztenciával bíró, hős daliát keresik, úgyhogy ne aggód túl ezt a dolgot, elég ha a heterók aggódnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!