Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Közös zuhanyzóban volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös zuhanyzóban volt már negalív élményetek?

Figyelt kérdés

Hali srácok. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem úszás után zuhany alatt egyből feláll a cerka. Annyira nem zavartatom magam miatta, zuhanyzok tovább, forgolódok, hogy rendesen le tudjak tusolni meg ilyenek (ha takargatnám, akkor szerintem még rosszabbnak tűnne a helyzet kívülről :D)

Nem feltűnően szoktam leskelődni is. Esélytelen, hogy ne álljon fel, már akkor is feláll ha levetkőzök, mikor egyedül vagyok, ha meg látnak is meztelenül akkor meg még rá tesz.

Ez ellen aligha tudok tenni (meg nem is akarok annyira, mivel engem nem zavar :D)

A kérdésem tehát az lenne, a hasonló beállítottságú emberektől, hogy hogy szokott ilyenkor viselkedni?

És ami még inkább érdekel, volt ilyenből negatív élményetek?

23/f

2020. febr. 19. 08:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon nehez visszafognom magam. Zuhany alatt mindig felall, de eddig szerintem nem vettek eszre :) Jo lenne batrabbnak lenni es megfordulni :) Vagy kezdemenyezni egy kis kalandot. Engem is nagyon felizgatnak az ilyen helyek meg a pucerkodas :) 30f
2020. febr. 19. 13:24
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
kondiban elöfordul,ha egyedul vagyok volt hogy ki is vertem..de ám észrevettem h csomo pasinak belemegy a vér..de miert csodálkozunk?? aki egészseges,nem impotens és szappanozza a farkát,meg jo hoyg belemegy a vér es duzzadni kezd,,csomo ilyet látok
2020. febr. 19. 15:32
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Nekem csak pozitív élményem volt!Igaz én passzív vagyok.
2020. febr. 20. 09:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen. Ki hova jár uszodába?
2020. febr. 20. 18:55
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
gyarmati dezsöbe,,valakivel egy kabinban ??kényeztetném..
2020. febr. 21. 10:43
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne a világ végén az az uszoda... :D

2020. febr. 21. 10:53
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Tiniként az első szex nekem gyógyúszáson volt egy erősebb sráccal. :( Nem jó emlék. Igaz nem a zuhanyban de a zuhany miatt mivel sorállás volt a zuhanyért és utána irány az öltöző így úgy alakult hogy utolsó voltam...:(
2020. febr. 24. 09:41
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nem állt fel de láttam már másét állva. Nem vette észre

25F

2020. febr. 24. 09:48
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Kellemes emlék a sok szép fiú test a közös zuhanyzások idejéből. Sajna nem történt semmi.
2020. febr. 24. 13:59
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha az negaTív élménynek számít, hogy állt mint a cövek a pélója a szomszédban tusolónak, és nem mertem megszólítani akkor igen.
2020. márc. 2. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!