Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy nem erdekeln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem erdekelnek a pasik csak a farkuk?

Figyelt kérdés

26f passzív bi.

Ha belegondolok vagy esetleg valahol elkezd simogatni, vagy megakar csókolni egy aktív attól hányni tudnék, undorodom tőle. Csak a farka az ami erdekel. Ez normális?

2020. febr. 15. 00:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
fura :D
2020. febr. 15. 00:49
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
A férjem is így van vele.
2020. febr. 15. 00:51
 3/9 anonim válasza:
100%
Evvel en is így vagyok csak a farka szopnam ha kell ha nem meg dugnám őt vagy megengedném neki de semmi több
2020. febr. 15. 05:33
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Én is csak a kukacra vagyok kíváncsi, meg a fenékre, szopasson, vagy nyalasson, esetleg nekem kelljen pucsítson, de érzelmek, vagy csók, vagy h énnekem kelljen dugnok... kizárt.

Ne is érjen a kukacomhoz lehetőleg, vagyis nem igénylem csak nőktől, h kukaccal játszanak.

De mivel nagyon pici és a punciból úgyis csak kicsúszik, így dugni sem igen lehet vele még nőt sem, nem h férfit.

2020. febr. 15. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Biszex vagy. Ennyi. Érzelemmentes szexkapcsolat a pasikkal csak.
2020. febr. 15. 07:24
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
En hetero vagyok es en meg ugy vagyok vele h csak a farkam esetelg a seggem hagynam kenyeztetni pasinak. Peldaul gloryholeban.
2020. febr. 15. 09:10
 7/9 tgpps ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy vagyok ezzel. Szopathatnak dughatnak akármeddig, de összebújni, ölelkezni, ne adj isten smárolni, ettől még a hideg is kiráz. Csajjal meg pont ezeket szeretem jobban a kemény szex helyett. :) Érdekes...
2020. febr. 15. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok

18p

2020. febr. 15. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is passzív vagyok,és szintén csak a farka érdekel a pasiknak,viszont én nagyon tudom élvezni,ha úgy simogatnak,csókolgatnak,nyalnak,mint egy nőt.Ha kellően felizgulok és bele tudom élni magam a női szerepbe,és a partner is szimpatikus,akkor simán csókolózok vele.
2020. febr. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!