Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol tudok helyes fiut szerezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danika20040614 kérdése:

Hol tudok helyes fiut szerezni magamnak?

Figyelt kérdés

Probaltam a romeot meg a grindr-t de nem nagyon talalok jo palikat. Ha van is jo pali az nem ir vissza vagy nem akar kapcsolatot.

Nem akarok felvágni de en se vagyok egy csunya tipus.

Markas trendi ruhaim vannak.

Nem vagyok se dagadt se vékony.

Tudom nem a ruha szamit de nem ertem hogy pont en nem tudok egy jo palit osszeszedni

Valaki esetleg tud segiteni?

2020. febr. 12. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Rakd ki a szép kis fotód, és akik rád tappancsolnak, tüzelnek azok közül tudsz választani, onnan láthatod Menyit érsz!

XD

Ha nem fog egy Don Huan se jelentkezni ami neked a zsánered. Bele kell nézni a tükörbe és újra gondolni, értékelni a dolgokat.

2020. febr. 12. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért az számít jónak mindenkinél hogy kinek milyen márkás a ruhája?

Ezzel a logikával az a pasi szánalmas akinek nincsenek drága ruhái? Mi ennyire vonzó a márkás cuccokban? Magyarázzátok már el kérlek XD

2020. febr. 12. 16:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Ez igy tenyleg nehez de tenyleg ugy nezek ki mint egy hetero trendi csavo

De igy se kellek senkinek xd.

2020. febr. 12. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mondjuk nekem biztosan nem kellene egy ilyen trendinek tűnő valami. Bocs' valaki. 😁
2020. febr. 12. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

És mit szeretnél pontosan?

Biszex is jó?

2020. febr. 12. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van a trendi külső, meg a kevésbé trendi is. Ha párt akarsz találni, aki tetszik, akkor lehet jobban meg kellene ismerni a másikat és nem feltétlenül csak a külsejére összpontosítani. Talán kicsit felszínes vagy? Az sem baj, de kapcsolatnál csak az nem fog két embert hosszabb távon egy párrá formálni, hogy tetszenek egymásnak. Keress neked tetsző srácokat és próbáld őket megismerni. Ha te nem.jössz be nekik, akkor meg találsz mást.
2020. febr. 13. 00:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat

Annyit tudok tenni hogy várok vagy keresgetek es lesz ami lesz

Nem sietem el

2020. febr. 13. 06:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a ruha a lényeg 😉 Persze öltözzön jól, de az fontosabb,helyes-e. Küldj egy képet, megmondom, jó pasi vagy-e 😊
2020. febr. 17. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!