Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok pasik van olyan aki úgy ismerkedik hogy nem egyből szexet akar hanem megismerni a másikat, együttlenni beszélgetni?
Igen van, ha a magam nevében beszélhetek.Szeretem , illetve szeretném megismerni a barátomat,de nemhogy erre,de még egy bővebb levélváltásra sincs igény.
Ma a "gatya le,durr bele" szemlélet a divat.
Ilyen akkor sem lennék, ha többet nem lenne haverom.Igaz, egy ideje hiába is próbálok ismerkedni. Lehet bennem van a hiba, de én nem testet, hanem embert keresek.Lélekkel és szívvel !
2-es vagyok. Még annyit,hogy ma semmilyen téren nincs igény emberek között normális kommunikációra. Elbújnak a telefonba, az emailek és sms-ek mögé, sértésnek veszik a találkozást.
Csak azt nem tudom, hogy abba nem gondolnak bele, hogy a telefon sem átölelni nem fogja őket, sem megsimogatni nem. Beszélgetni pedig élőben a jó, akár séta közben, akár egy kávé mellett.....de ez egy ilyen világ.....
De legalább mi, akik igényelnénk a normálist, ne adjuk fel. Csak jön, aki vevő erre és egy jót dumcsizunk, nevetgélunk és alakul minden.....
Igen itt vagyok, csak kutyanak se kellek sajnos :)
ez van:D
Szegény 6 os...
Írj ha gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!