Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?
19 éves meleg srác vagyok és még nem volt semmilyen szexuális érintkezés (csókon kívül de az csak lánnyal) nem azért nem volt semmi szex mert nem akarnám csak egy nagyon zárt környezetben éltem (faluról költöztem városra egyetemre) és nem nagyon vannak arra felé melegek én pedig nem akartam mindenféle grindr-es pasival összebujni. Szóval szerintetek gáz hogy még nem volt szex(sem)?
Egyébként ha bárki valamit megszeretne osztani a témával kapcsolatban vagy valami nyugodtan írjon.
+ esetleg 1-2 tanács első alkalomra passzívként..
Szia. Szerintem nem gáz.
Én még a csókig se jutottam el, pedig már 21 vagyok... Szóval előttem jársz ((:
Nagyon is pozitív,sőt becsulöm azt a fiatalt,akinek van emberi tartása és nem a zacskója vezérli. Bár többen lennének ilyenek, mert sajnos a korosztályod nagy része minden téren megbízhatatlan,felelőtlen.
Bár azért meg kell mondani, hogy az idősek is sok normális fiatalt elrontanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!