Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van boxer fétisem?
Egyszerűen meglátok egy kilátszó boxert máris begerjedek :P
Öltözőkben meg zuhanyzókban lézer szemem van az ilyesmire és volt már egy pár kalandom ebből adódóan :P Privát üzeneteket is várok😁 18/F
nagyon igazad van, nagyon sezxi a kilógó boxer egy helyes srácon
egy jó calvin klein egy izmos srácon huu :))
Nagyon felizgat magamon is, de főleg egy klassz férfin! Imádok alsóban hokizni meg szopni, szopatni is!!!
Ondófoltos gatyák cseréjében benne lennék.
Imádom az alsónadrágokat, és zoknikat.🤩
Én nekem tavaly ott alvós balatoni osztálykiránduláson volt szerencsém hozzájuk.😄
5-en voltunk egy szobába közös fürdővel. A szennyest a fürdöbe gyüjtöttük, és hát voltak ott fekete meg fehér Calvin Klein es alsónadrágok (CK-t hordunk mind), meg fekete, fehér nike, adidas, puma zoknik. Ugyhogy volt választék.
Szagolgattam, nyalogattam őket, meg felvettem őket. És az ott töltött napok alatt jó néhányszor volt rá alkalmam bennük hokizni.😉😍
De izgatott a tudat, hogy mást is érdekelt a téma ott mert, sokszor máshogy voltak a dolgaim mint ahogy leraktam, vagy a cipőmbe rakott zoknik máshogy voltak visszatéve bele.🤔😄
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!