Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boxer fetisem van?
Figyelt kérdés
Sokszor nezeget vagy veszek magamnak mindenfele boxeokat es felizgulok ha rajtam van2016. jún. 13. 07:31
2/12 anonim válasza:
Az. Nekem is van, és én van hogy hátulról a boxer alsó miatt ismerek csak fel valakit.
3/12 anonim válasza:
igen, boxer fétised van
de ez nem baj :bb én is imádom nézni, melyik srác milyen boxert vett fel
4/12 BOXERSHORT válasza:
én is kattanok a jó boxerekre, tuti jó benne izgatni a bránert..
5/12 anonim válasza:
Én is imádom a szép boxereket, és gyakran nemcsak izgatom benne a bránert, mint az előző, hanem bele is g*cizek
6/12 anonim válasza:
Igen, boxer fétised van ! :)))))) Jó dolog az is :D
7/12 anonim válasza:
Igen, nekem is van egy kicsi. :D
8/12 anonim válasza:
Igen!!! És ez klassz!!! Nekem is erős zokni- és boxerfétisem van, sokat rejszolok a boxeralsóimban, mert felizgulok tőlük!
Légy büszke a fétisedre! Üdv a boxerfétisesek klubjában!
9/12 anonim válasza:
Én is szeretem a boxert, de azért fétisem nincs :D Mondjuk nem vagyok homoszexuális
18/F
10/12 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a boxerek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!