Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasik szerintetek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasik szerintetek is gáz hogy itt a fővárosban sem lehet komolyabb kapcsolatra ismerkedni? Ti is így tapasztaljátok?

Figyelt kérdés
Pedig azt hinné az ember hogy a nagy számok törvénye alapján itt könnyebben talál az ember egy passzív társat.pedig nem kiskamaszt keresek.
2020. febr. 6. 11:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Így nem fogtok komoly kapcsolatot találni, mert itt is előjön a melegek idétlensége....a kor, ha ez nem akkor izmosság, farokméret, magasság, stb.

Volt egy régebbi haverom, meleg volt ő is. Kopaszodó,hihetetlen szőrös, még a háta, az egyik lába rövidebb volt, és pocakja is volt. Olyan párjai voltak,hogy el sem hittem volna , ha nem látom. És mind szerette,mert emberileg egy csodálatos egyéniség volt. Na ez az, amit a melegek nem tudnak és nem is akarnak meglátni, a belső értékeket.

Már a párjával egyutt kint él Nyugaton,mert elege lett egyrészt az országból, másrészt a képmutató meleg társadalomból.

2020. febr. 7. 10:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az #5 kommentelő vagyok.:)

Szívesen beszélgetem 36, 37, 38 éves pasassal is.:) Nem kell egyből eltúlozni és túlreagálni az írásokat.:)

Sosem célom senkit megbántani, arról megfeledkezik sok ember, hogy annak ellenére mert valaki nem az esetem, vagy nincs kompatibilitás még lehet tisztelni a másikat!:) Hiába tartom nagyon vonzónak az idősebb pasikat, ha nincs egyetértés, akkor miért erőltetni a dolgot? Nem szeretem én sem elengedni az ismerkedéseket egyből, adok esélyt, ahogy korábban is írtam, de az nem cél és az nem konstruktív, hogy egymás idejét húzzuk.

Nem kell velem barátkozni, ez az oldal egyelőre véleményfejtésre, ötlet - tanácsadásra szolgál, ugyan érezni, hogy elég sokan beszélgetési célból is írnak. (Ami tök jó és mindig tényleg nagyon szívesen fogadom, ha írnak nekem!!:) )

Szerintem az is durva kijelentés kedves #9-es, hogy egy ilyen vélemény miatt nem szeretnél "barátkozni".:) Minden zsák megtalálja a foltját.. érzi két ember, ha a dolog haladhat tovább!:) Nincs sértődés, sztoikusan viselem az ilyen véleményeket.:)

Ugyanakkor a kérdés valóban lehet, hogy felszínes, hiszen itt is a korra megy ki a dolog, ahelyett, hogy két ember ismerkedne, vagy dumálna...

Szívesen ismerkedem, de úgy igazából, ahol egymásra lehet koncentrálni.:) Nem kiéhezett szexuális kalandra vágyom, értelmes tartalmas eszmecserére, a cél az, hogy elmélyüljenek a beszélgetések, ahelyett, hogy a felszínességet sulykoljuk. Tartalmas, érzelmes, igényes partnert szeretnék, de mint mind tudjuk ez nem egyszerű.:)

Bp/22p

2020. febr. 7. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es válaszoló vagyok.

Igen,jól éreztem, hogy Te egy átlagnál is intelligensebb ember vagy, és nem bántási szándékkal írtam, amit...

De,hidd el nekem, elég jó emberismerő vagyok ahhoz, hogy emögött a sorok és a kiírt több kérdésed, illetve sok válaszod mögött felismerjem a kezdődő kétségbeesést, azért, mert nincs párod.

Ilyen fiatalon még nem kell ekkora filozófiai kérdést csinálni ebből, majd ha 38, vagy 40 felé mész, vagy elhagyod, ráérsz keseregni.

Valószínű,hogy ért csalódás, nem is egy, vagy ha volt párod és szeretted, akkor még az ő árnyékában vagy valamennyire.

Próbálj meg kissé pozitívan önzően hozzáállni az egész helyzethez, főleg pedig az ex, legyen ex. Ha volt persze.

Véleményem szerint Hozzád egy max 39 - 40 éves férfi illene, olyan,akinek van az életben rutinja és aki nem kiélt,nem kiégett. Nyilván azokkal hozott eddig össze ismerkedés során a sors, akik inkább problémásak voltak, vagy elgondolkodtattak.

Semmi nincs véletlen, ez csak utólag válik el. De hogyan tudnánk értékelni a jót,ha nem ismerhetnénk meg a rosszat.Fény és árnyék kéz a kézben jár.

Nekem is jó pár éve akkor jött az,aki az Igazi volt, a nagy Ő, amikor már azt hittem befalazhatom magam.

Csodás kapcsolat volt , igaz,szép szerelem, de sajnos ezt is tönkretette egy alattomos patkány, aki a párkapcsolatok gyökerét rágcsálja....Vége is lett, nem is szépen...

De mégsem jelenthetem ki, hogy nem lehet komolyat építeni, de idő, sok idő kell hozzá.

Viszont 22 évesen annyi van még Előtted, hogy nem szabad így predesztinálni.

Szofisztikáltan, derűsen és némi cinizmussal nézd az életet, aki jön, az jönni fog, és főleg akkor, amikor nem is számítasz rá !

2020. febr. 8. 04:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én őszintén nem értem, hogy valakinek miért ne lehetne a korosztály beli határ azzal kapcsolatban, hogy kivel szeretne ismerkedni.

Úgy írta le valamelyik válaszoló ezt, hogyha valaki a saját korosztály az keresi az már szinte válogatás, és tutira alkalmit keresünk, nem vagyunk komolyak.

Ugyan, ne áltassuk már magunkat. Az, ha egy 22 éves srác nem akar 40 éves pasit teljesen normális. Az ha akar, az is teljes mértékben az.

Alapvetően nekünk kellene annak a társadalomnak lenni melegként, akik képesek elfogadni a különbségeket egymás között, miután elvárjuk, hogy mások is így tegyenek velünk.

Ha egy huszonéves srác huszonéveset keres, akkor legyen huszonéves a barátja!

Ez valóban nem azt jelenti, hogy nem lehet ismerkedni, barátkozni idősebbekkel, én személy szerint sokkal jobban meg tudom érteni az idosebb generációt sok értelemben. A kölcsönös tisztelet kell hogy alap legyen, de ahhoz az is hozzátartozik, hogy az idősebbek nem csapnak temperahisztit, hogyha azt mondom, hogy nem, nem szeretnek olyasvalakivel kapcsolatot, aki két és félszer annyi idős mint én.

2020. febr. 8. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Negyvenesként azt tapasztalom, hogy korombeliek nem akarnak ismerkedni, viszont fiatalok annál inkább.És eddig mind olyanba "futottam " bele, akik hisztit csaptak és durva szavakat írtak,mert nem 17, vagy nem 23 éves srácokkal tudnék bármit is elképzelni.

Azért a fiatalok sem angyalok, ők is tudnak ám koronahisztizni....

2020. febr. 8. 08:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#5 ismét:)

Mi alapján kell előre tudnom, hogy hány évesekkel kellene ismerkednem? Nincs bennem előre eldöntve. Az ember arra törekszik, hogy jól érezze és megértesse magát a másikkal.:)

Arra vágyom én is, hogy jól érezzem magam, ezt lehet úgyis, hogy az ember nem csak szexet keres, hanem komolyat szeretne.:)

2020. febr. 8. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!