Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok pasik szerintetek gyakori a passzív pasik között a férfias pasi? Aktív társaim nektek is bejönnek a férfias passzív srácok pasik?
Bejönnek, de azért azt fontos elmondani, hogy ne legyen a passzív egy gyeptégla. Mert nem attól férfias valaki, ha szőrös, vagy borostás.
Ne nyávogjon, ne riszálja magát,ne hisztizzen. Emberileg ezek nagyon fontosak,de azért szőrtömeg sem muszáj. Elterjedt,hogy az a férfias, aki szőrös, vagy cigizik. Van akinek ezt jelenti, van akinek nem.
Aktív vagyok,de ez a kettő nálam nem gyere be....Ápolt, kulturált viselkedésű, és kettesben, otthon passzív, aki az ideálom.
Még annyit, hogy a passzívakban is díjazom,ha nem rendeli alá magát, hanem önálló személyiség, van véleménye és el is mondja, még ha nem is tetszik esetleg.
Ettől őszinte egy párkapcsolat, nem szerepektől, vagy megjátszott sallangoktól.
Nekem nem az esetem
Eddig minden partnerem lányos volt az a vonal jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!