Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ti szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ti szoktatok rosszalkodni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok hogy pl valakivel bementek vhova és ott ha nem látják akkor az asztal alatt megy egy kis móka...vagy olyan cigi ami vidámmá tesz.ilyesmure gondolok.én szeretem az ilyen passzív férfias pasikat akik egy picit huncutak.jöhet privbe is.
2020. jan. 24. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Én igaz hogy nem férfias passzív vagyok, de igen szoktunk a házi bulik alkalmával, cigit szívni amiről írtál.😄

Mókát nem igen csináltunk csak egyszer-kétszer a tesi közbe kimentünk “wc-re” és az öltözöben elégítettem ki osztálytársam.😍👌

19/F

2020. jan. 25. 00:53
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Volt olyan, hogy hajnalban buliból hazafele a vonaton megkívántuk egymást, csókolóztunk nagyon beindultunk, egyedül voltunk a vagonba, mondta, hogy ő nem bírja hazáig, kérte, hogy szopjam le. Ez meg is történt, utána ott ültünk neki már jó volt, én meg felizgulva, éreztem a számba az ízét az sem segített, mondtam, hogy menjünk a wc-be, de végül az annyira gusztustalan volt, hogy előtte lévő előzérben csináltuk, én beálltam takarásba bepicsítottam, ő meg az ablakokon keresztül nézte, hogy jön-e valaki.

Végül annyira belejöttünk, hogy túl mentünk a megállón :D Következő megállón leszálltunk, visszafele még volt fél óra, kerestünk a megálló mellett egy sötét bokros részt és folytattuk :D

Itt kezdődött a dolog, utána kipróbálzunk pár extrémebb helyet, előtte max olyan volt, hogy kocsival egy gyors orálra félre álltunk.

2020. jan. 25. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég későn mertem felvállalni a másságom, de mikor megtettem, azonnal találtam partnert. Már mint magamba fogadtattam el, hogy más vagyok. Én ismerőseim közül senki sem tudja. Na de nem is ez volt a kérdés. Mindig is izgatott a meztelengedés... De olyan helyen akartam, ahol bátran megtehetünk mindent amit szeretnénk. Jó kis móka volt. Meleg szaunába történt... ültünk a szaunába meztelenül. Közben párom hányat dőlt én meg el kezdtem játszani a pélójávan. Utána át mentünk a só szobába. Oda be lehetet látni és ott kényeztettük egymást és volt közönség is. Nagyon izgató volt mások előtt. De hűségesek maradtunk egymáshoz. Utána másik alkalommal kis sétáltunk a rakpartra. Ott meg ittunk egy italt. Párom egy kicsit becsicsentet és kitaláltuk mejünk el melegbárra. Úgy is volt. Ott szabad legalább a csók! Nem volt hely ily megálltunk egy asztalnál. Ő pedig be indult és asztal alatt ki vette nekem és húzogatta. Szívesen mennék még s szaunába, de ő nem akar. Én meg nem erőltetem. Nem akarom, hogy félre értse! Vagy féltékeny legyen.
2020. jan. 27. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!