Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennyire nehéz türelmes domot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz türelmes domot találni?

Figyelt kérdés
A kizáró ok eddig mindig az volt hogy kevés tapasztalatom van. Megértem hogy egy tapasztalatlan partnerrel több a macera de ez tényleg ekkora probléma lenne?
2020. jan. 24. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én elég volt, ha annyira írtam, hogy nem találkozok azonnal vele és eltűnnek már ennyitől. Szóval biztosan.
2020. jan. 24. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig vagy féltucat kezdőt avattam be. Szerintem a domnak eleve türelmesnek kell lennie, még egy tapasztalt szubbal sem lehet azonnal belerohanni a mélyébe, amíg nem ismerik egymást. Szerintem az a dom, aki nem türelmes, az nem dom, csak egy agresszív állat.
2020. jan. 24. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Én a tapasztalatlan embereket azért nem preferálom, mert sokan mire odakerül a sor, meggondolják magukat.

Meg volt olyan is, hogy a sub kezdett el alkudozni, mit lehet és mit nem. Akkor ilyen esetben a dom, mennyire domináns? Elveszik a jelentőssége.

Persze én sem halálra akarom kínozni a subot, és tisztázom előtte mit lehet és mit nem, én sem fájdalmat és szenvedést akarok okozni, de akkor is...

2020. jan. 24. 19:55
 4/9 A kérdező kommentje:

#1 ismerős :/

#2 nagyon igazad van. és ez nem csak a bdsm párkapcsolatokra érvényes

#3 azért valamennyire mégis van beleszólása a subnak is nem? mármint az elején amíg megbeszélitek

2020. jan. 24. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Meg volt olyan is, hogy a sub kezdett el alkudozni, mit lehet és mit nem. Akkor ilyen esetben a dom, mennyire domináns? Elveszik a jelentőssége."

Ezt nagyom rosszul gondolod, barátom. A dom az nem azt jelenti, hogy erőszakos. Én órákat beszélgetek az új szubokkal mindig, hogy kiderítsem, mit lehet és mit nem.

A szub nem azt jelenti, hogy kedvedre erőszakoskodhatsz vele. A szub azt jelenti, hogy önként és a saját élvezetére aláveti magát neked bizonyos - általa kijelölt - határok közt. Mert ne legyenek kétségeink, a szub az igazi főnök, ő mondja meg, hogy merre és meddig mehetünk el.

2020. jan. 24. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem éppen a DOM fönök
2020. jan. 25. 08:16
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Akkor te nem dom vagy, csak egy bántalmazó puhap*cs, nem csoda ha elszaladnak előled a csajok. Javaslom olvasgass egy kicsit utána a bdsm szakirodalomnak, kezdd rögtön a beleegyezés (consent) résznél.
2020. jan. 25. 08:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 csajok??? Nézz kategóriat tesó 😄😄😄

Amúgy engem pont az zavar ha egy dom türelmes 😄😄😄 jó párszor azért nem találkoztam később egy dommal mert félős volt, nem merte csinálni a dolgokat, feleannyit sem mert, mint amit megbeszéltünk. Pedig direkt elmondom nekik, hogy nem vagyok porcelánból, de valamiért velem nem mernek/akarnak kemények lenni.

A másik irányba még nincs tapasztalatom, olyat még nem láttam. Igazából én még nem találkoztam türelmetlen dommal 😄😄😄

23f

2020. jan. 25. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dominás pasit nehéz találni,nem azt, hogy türelmes vagy nem.ÉN KB. egy honapon keresztül leveleztem egy idöseb dominás pasival,napi 5-10 levél.mindent kiveséztünkmire es hogyam,mit lehet mit nem .Egszercsak huss,,,eltünt.na ilyen könnyen lehet,fóleg 60. körülit. 49 F.
2020. jan. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!