Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiatal melegek akik az idősebbeket kedvelik miért pont az idősebbek jönnek be?
- Apakompexus
- Szolgalelkűség
- Eltartják őket
Idős vagy idősebb?
Nem mindegy :)
Idős (+50-os) nekem nem nagyon kéne.
Idősebb. (5?, 10?, 15?) Évvel idősebb.
Ha jól karban van tartva elöbb megnézem mint a fiatalokat. :)
22/F
Én is az idősebb pasikat kedvelem, 30+, de 50 alatt.
Jóval férfiasabbak, velük jobban megtalálom a közös hangot, mintha a saját korosztályom lenne, talán mert érettebbnek érzem magam.
De miért kell ezen csodálkozni? A hetero tini srácok is odavannak a Milfekért, az sem ritka, sőt...
Én amúgy nem apakomplexusnak nevezném, hanem gerontofilnek.
(Azokat az embereket hívjuk gerontofil-nek, akik szerelmi vagy szexuális partnerüknek náluknál jóval idősebb embert választanak. A gerontofil vonatkozhat nőre és férfira egyaránt.)
Nekem mind a három korai huszonéves párom azt mondta, hogy sokkal jobban megérti velem magát, mint a korosztályával.Lelkileg mindegyik koránál érettebb volt,felfogásuk is komolyabb, bár a kinézetuk fiús volt.
Igaz, hogy én maximálisan egyenrangúnak vettem őket,ha szolgalelkű, vagy apakomplexusos lett volna akármelyik, nem jön létre évekig tartó egyuttélős kapcsolat.
Nem is ebből volt a gond, hanem abból, hogy a hűség egyiknek sem volt a bakancslistáján.
Mind nálam idősebbért hagyott el,persze ma már egyik sem ebben az új kapcsolatban van...Léptek tovább.
Egyébként két éve próbálkoztam a saját korosztályomnál, abszolút kudarc, viszont a fiatalokkal nem lenne gondom ismerkedés terén,de azért talán jó lenne ,ha nem két - három évre alakulna egy kapcsolat.
De biztosan van, aki az 1 -es válaszoló kritériumai szerint választ, és a legtöbb az eltartatni akaró, vagy pénzközpontú srác.Akik lehet, hogy nem is melegek, hanem heterok, vagy biszexek, csak éppen nem mama, hanem papahotelben érzik jól magukat :)
Két fiatal nem marad sokáig együtt.
Az egyik idővel "élni akar".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!