Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatal meleg srácok akik a 40+os korosztályt kedvelik? Miért pont azt?
Sajnos nincs...
Kevés 18 körüli kezd a 40 es korosztállyal!!!
Pedig magam is kedvelem a fiatalokat...
40/F/Bi/Bpi...
Akit eddig megismertem 18 és 25 közöttiek, azok kettő kivétellel apakomplexusos, otthonról valamiért menekulő, magát eltartatni akaró, vagy f..ról f..ra ugráló volt.
Komolyan csak az a kettő gondolkodott, aki viszont vidéki volt.
Így hamar zárt az áramkör.
40+ os bpesti f
17 évesen miért nem fiatalabbakkal próbálkozol ? Ne hidd, hogy minden 40 + os egy főnyeremény...
Ha szerencséd van, akkor normálissal találkozol, de koppanhatsz is !
Vannak, igen. Én 4 évig éltem együtt egy fiatal sráccal és nem volt probléma köztünk a korkülönbség. Nyugodt, kiegyensúlyozott életvitelű volt és megvolt a saját egzisztenciája, szóval nem azért kereste/keresi az idősebbek társaságát, hogy kitartottja legyen bárkinek is. Valószínű, ha egy bulizós, pörgős, fesztiválozós hiperaktív srác lenne, akkor nem a 40+-os, vagy idősebb korosztályt keresné. Viszont ahogy előttem már lett említve, a fiatalok nagy része nem a férfit, vagy egy társat, hanem egy pénztárcát, vagy egy privát bankot látnak az idősebbekben. Persze van, akinek semmi nem drága, csak egy fiatal sráccal az oldalán tudjon mutatkozni.
46/F Szhely
Engem izgatnak a 40 felettiek;)
17 passzív, somogy
Nekem semmi bajom nincs azzal a korosztállyal. A velem egykorúakkal valahogy sose tudtam kijönni. Eltérő a gondolkodásmódunk. Mindig is a nálam idősebbekkel jöttem ki jól.
Mivel homoszexuális vagyok, így nekem a férfiak tetszenek. Férfi alatt pedig nem a szolis, szőrtelen, ecsethajú instagram celebeket és drag queeneket értem.
Azok a férfiak, akik számomra férfiak, 35-től felfele vannak.
26/F, Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!