Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi tágitás szükséges az aktus elött?
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 15:08
1/5 anonim válasza:
Nem sok tágítás kell.
Sok síkosítóval egy majd két ujjal, aztán hárommal finoman.
Utána mar bejöhet a főszereplő is. :)
2/5 anonim válasza:
Én mivel nagyon szűk vagyok ezért sok tágítás kell. De én az nélkül szeretem
3/5 anonim válasza:
Én uni vagyok, de aránylag ritkán vagyok a passzív oldalon. Talán ez az oka, hogy kell idő es ráhangolódás, hogy kitáguljak. Persze a partner figyelmességétől és méretétől is függ a dolog. :) Szerencsére nincs sok rossz tapasztalatom. A tágítás a szex része, szóval nem kell elkapkodni. :)
4/5 anonim válasza:
Nem kell sok síkosító, vagy, ha a partnerem is kívánja egy kis nalás 2 majd 3 újj, és jöhet a buli.
5/5 anonim válasza:
Elég sok síkosító el szokott menni
18/F/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!