Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én sem vagyok némi beteg meg a párom se akkor nem lehetünk egymástól azok soha nem?
Ha a páromnak nincs semmien betegsége nemi
Meg nekem se...
Akkor nem is kaphatunk el egymástol semmit?
És nem is lehetünk pld hív pozitív stb?

Tudom szarul írtam le de nem volt kedvem át javítani szóval akkor most még teszem :)))
Szóval az lenne a kérdésem hogy el e tudok kapni bármilyen nemi betegséget a partneremtöl úgy hogy én sem vagyok nemi beteg meg ő sem...

Nyilván nem. Mégis mi a szart kapnál el, ha egyikőtök sem fertőzött? Biológia óra hol volt?
Az más kérdés, hogy attól, hogy egyikőtöknek sincs tünete, attól még bőven lehet bajotok. A nemi úton terjedő betegségek jó része az esetek többségében tünetmentes. Gondolom szűrésen meg nem voltatok.
Szóval attól, hogy nincs panaszotok, simán lehet HPV-tek, Chlamydiátok pl.
De voltunk :))) és egyikönkse az
Csak gondoltam rá kérdezek

Monogám párkapcsolat esetén nem.
Ha voltatok szűrésen és minden negatív lett, akkor nem kell félnetek, hiszen egyikőtökben sem él olyan vírus-, vagy baktériumtörzs, amit a másiknak átadhatnátok. Ezek nem alakulnak csak úgy ki az emberben, el kell őket kapni. Nemi úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!