Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani olyan 40-70 év közötti magyar politikust, aki meleg?
7-es,
félre értettél.
Nem az a becsületsértő, hogy valaki meleg, hanem az, hogy ő esetleg titkolja, de Te nyilvánosan néven nevezed őt!!! Azt hiszed, hogy nem lehet itt a Gyik-en HIVATALOSAN, OKKAL alátámasztva megtudni egy arra illetékes szerv kérésére (utasítására?), hogy ki írta a választ? Beperelhet becsületsértésért, személyiségi jogok megsértéséért.
Pl. Németh Szilárd, Palkovics László, L. Simon László, Matolcsy György
Most hirtelen csak ennyi jut eszembe. Nem jönnek be a nyikhaj, 20 kilós gyerekek.
Nem én hoztam nyílvánosságra, szóval nincs olyan bíróság, ahol ezért engem érdemben lehet perelni. Egy ideig a média is foglalkozott ezzel.
Ha nőnek akasztom be az legyen nőies, ha férfinak, az férfias.
De nagyon bejon meg Kósa Lajos is. Mondjuk ezek csak fideszesek, de mindegyik párt tele van dughatóbbnál-dughatóbb termékekkel.
Senki nem fog beperelni senkit, ne ripanckodlyatok.
Na, élő a noteszekkel, kérem a neveket. :D
Elég perverz vagy. Mellesleg pl. Palkovics mitől nem lesz nyikhaj?
Mi van akkor ha letolja a nacit, pucsít és azt látod lézerezteti a seggét és simább a popója, mint egy netes prostinak? Na akkor vajon mit csinálasz?
Lehet Ungárnak meg igazi férfi segge van, amit döngethetsz keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!