Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívak nektek egy kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívak nektek egy kis farkú srác érdekes lehet?

Figyelt kérdés
Nekem úgy érzem nincs nagy. Viszont ahogy olvasgattam mindenki nagyobb méretre vágyik. Vékony is vagyok és kimondottan helyesnek se mondanám magam. Szóval agyalgatok, hogy egyáltalán milyen esélyem lesz :D Mondjuk én optimista vagyok csak azért realista is. Vagy becsapós lenne a sok leírás?

2020. jan. 14. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a legtöbb nő úgy vélekedik a pénisz méretéről, mint mi az ő mellükről. A férfiak nagy része a formás, jó fogású kebleket szereti, nem a túl nagyokat, vagy a túl kicsiket (persze mindenki más). Szerintem ne agyalj ezen, hogy túl kicsi neked, ha egy lány teljes szívéből szeret, nem (annyira) fog foglalkozni a péniszed méretével, az egészségével viszont már igen.
2020. jan. 14. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves egyes. Nézted a kategóriát? A Homo kategóriában nehezen fog nő lenni.
2020. jan. 14. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 Hopsz! Tényleg, csak most látom én is. Hát ez kellemetlen, komolyan nem figyeltem a kategóriát...
2020. jan. 14. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészről becsapós és fontos h mit is keresel. Alkalminál értelemszerűen figyelembe vesznek ilyeneket az emberek. És igen, sokan csak a nagyot szeretik. De! Egy kapcsolat esetében nem számít majd, ha pedig esetleg alkalmiznál, nagyon sok passziv van aki a kicsit szereti. Én nekem is elég egy 13-14 cm, bőven. 18/f
2020. jan. 14. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kettes! Homo kategóriában is vannak nők hidd el, az igaz hogy nem írnak ki ehhez hasonló kérdéseket.
2020. jan. 14. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom oszinten, engem nem érdekelne :D csinald teljes szivedbol, legyel aranyos, es minden meg van:)
2020. jan. 14. 22:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem "csak" kb 15 cm,és nem is vagyok nádszálvékony, mégis az eddigi passzív haverjaim - mind fiatalok - nagyon élvezték, egyik pedig még nagynak is érezte.

A lényeg a használat milyenségében, a minőségben van.

Van egy haverom,akinek állítólag 21, állandóan panaszkodik, hogy nem tud találni senkit, mert még orálban is nagynak tartják. Siránkozik, hogy a végén kénytelen lesz a nőkhöz pártolni....:D

2020. jan. 15. 07:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, jó sokat szopnám :)
2020. jan. 15. 07:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hossza annyira nem is érdekes,csak vékony legyen!Én azt szeretem.
2020. jan. 15. 07:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a legjobb méreted van. Volt olyan nagyméretű srác, akit nem tudtam kielégíteni. Akkora volt, hogy a nyelvemet is alig tudtam megmozdítani. Kretívkodásról szó sem lehetett.
2020. jan. 15. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!