Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sok aktív tapasztalja azt hogy társkeresőn sok 18 év alatti passzív srác próbálkozik ismerkedni?
Figyelt kérdés
Én uni vagyok és beszéltem több aktívval is akiik mondták hogy velük nagyon sokszor fordul elő hogy akár 14-15 éves srácok is írnak nekik (az más kérdés hogy ugye nem is regisztrálhatnának, na de ki néz utána.. ). Azért érdekes ez nekem mert én is keresnék ilyen fiatal passzívokat (nem nem jár érte börtön 14 felett legális) de én még nem találtam
Tényleg ennyire gyakori?
2020. jan. 13. 21:29
11/19 anonim válasza:
Nyíregyháza környékén én sem találtam még 32/f
12/19 anonim válasza:
igen én is tapasztalom hogy sok 14-15 éves irogat rám és néha zavarba jövök amiket írnak meg csinálnának
13/19 anonim válasza:
Engem meg 28 évesként leidősöznek.
14/19 anonim válasza:
Melyik társkeresőn vagy te fent? 😀
15/19 ftf1983 válasza:
Szerencsére valóban sok tini passzív srác van és keresik a náluk idősebb jellemzően 30+-os aktívakat.
16/19 anonim válasza:
Nyíregyháza környékéről jelezhetnének felém is 😁 32 aktiv srác
17/19 anonim válasza:
Kihagyod h*lye vagy már bocs
Mutasd meg neki mi a jó.
F
18/19 anonim válasza:
15-16 körüli írhatna pest megyéböl. 29 f
19/19 anonim válasza:
Nekem írhat 18-20éves Pest megye. 34 f aktív vagyok. Macis is írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!