Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem megy az ismerkedés. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy az ismerkedés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez egy ördögi kör. Van célom, nem tudom azt mondani, hogy nem szeretnék társat, partnert. Nem lesz megoldás az, ha a szőnyeg alá söpröm a dolgot, sikertelenséget mondván, hogy nem érdekel, ezzel nem oldok meg szerintem semmit, másrészt az igény megmarad.

Sok társkeresőt próbáltam már, csak a külső nem érdekel, nyílván nekem is tetszik valami jobban, de rosszul vagyok attól ami megy az oldalakon, elegem van a félmeztelen fotókból, felszínességből...

Szeretnék ismerkedni, valakivel, akivel értékeljük egymást, de egyszerűen nem megy, nem akar jönni. Stílusban és személyiségben nem találok társat, szex akadna, de az önmagában nem érdekel...

Nagyon fiatal vagyok még a kiábránduláshoz és kiégéshez, de elég csalódott lettem...

Valaki, hasonló tapasztalat? Nem tudom mit tehetnék már.

Javaslatokat, tanácsokat privártban is szívesen fogadok.

22 Bp

2020. jan. 11. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás és szerencse kell. Jobb tanácsot szerintem nem lehet adni. Szarok az esélyeid, árral szemben vagy, de van esélyed. Próbáld meg ezt nyomatékosítani magadnak. (Legalább pesti vagy, már ezzel jobb pozícióból indulsz mint sok vidéki)
2020. jan. 11. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A gondolatmeneted olyan, mintha a sajátomat olvasnám.

Most, mielőtt elértem volna a kiábrándulást úgy döntöttem, hogy jobb lesz, ha tartok egy kis szünetet. Meg emellett még az is ott van, hogy még nem volt meg az előbújásom, előbb megvárom míg befejezem az egyetemet, meg aztán úgyis Bp-re szeretnék költözni majd (csíki/temesvári vagyok), így nem is szeretnék egy olyan kapcsolatba belekezdeni, ami ilyen 'ideiglenes'.

20/F

2020. jan. 12. 00:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalként is rá lehetne jönni, hogy amit erőltetnek, vagy nagyon - nagyon akarnak, az általában nem jön be, sőt, pont az ellenkezője.

Ha eddig nem jött olyan, akivel el tudod képzelni azt a kapcsolatot, akkor nem kell ismerkedni.

Legalábbis egy ideig egyáltalán ne foglalkozz a párkereséssel. A legjobb dolgok akkor jönnek az ember életében, amikor nem görcsöl rá, vagy már elengedte, lemond róla.

Magam példájából mondom, két párom is akkor jött, amikor egyáltalán nem érdekelt a párkeresés, jól elvoltam magamban. Dolgoztam, éltem ahogy jól esett, hobbiztam,stb.

És amikor a legkiegyensúlyozottabb voltam, akkor jött az ,akit vártam, sokkal jobb "kiadásban ", mint hittem volna.

Viszont az is a dologhoz tartozik, hogy egyre felszínesebb a meleg világ, a belsőre nem kíváncsi a többség. Hiszen a belsőt nem látják meg egy randin, ha egyáltalán el jut odáig a dolog.Ha Te szerényebb, nem páváskodó, nem kigyúrt, nem szuper jóképű vagy, akkor nehezebb a dolgod, vagy ha husisabb vagy, akkor főleg.

Szépségkultusz van a melegeknél is, ezt tudomásul kell venni. De nem kell elkeseredni, vagy azt mondani, nem megy az ismerkedés. Ne erőltesd, ne foglalkozz vele. Fiatal vagy még,nem értem ezt a nagy pesszimizmust. Még ha egy 40 + os írná ezeket. Látod, ők nem adják fel, sőt pipihusikra hajtanak, 16 - 17 évesekre.

Ezért röviden a lényeg, ne keseregj, de ne is erőltesd. Sosem tudod, mitől óv meg az élet azzal, hogy most éppen nem jön össze semmi.

Sok sikert a későbbiekben !

2020. jan. 12. 07:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki! Köszi a kommenteket!:)

Kedves utolsó!

Van amivel egyet tudok érteni. Lehet van benne pesszimizmus, de egy adag reáció is. Töröltem magam a társkeresőkről, nem szeretném magamban keresni a hibát. Az, hogy szépségkultusz van megint egy másik téma... viszont arról sosem fogok lemondani, hogy eljön a magas herceg... egyszer:)

A meleg oldalak használatával az ember jobban kiismeri önmagát és a világot, mint sok minden mással...

Sokan mondják, hogy felejtsem el a dolgot... próbálkozom, aztán meglátjuk könnyen megy e.

Ugyanakkor az igény most van meg, most vagyok fiatal, most szeretném a célokat megélni, a mostban élek. Kicsit túlzó hasonlat, de olyan mintha azt mondanák, hogy akkor mától nem ehetsz. A szellemi igény igenis fontos... de akkor nem erőltetem...:")

2020. jan. 16. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne add föl!!! Nem szabad. Főleg a szellemi igényedet ne add alább!
2020. jan. 16. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!