Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, melyik nemzetiségű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, melyik nemzetiségű pasik a legjobbak?

Figyelt kérdés

Melyik nemzetiségű pasik tetszenek nektek a legjobban?

Nekem a németek.

2020. jan. 13. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Hollandok, csehek, németek, oroszok, magyarok
2020. jan. 13. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Pirézek.
2020. jan. 13. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

A magyarok és a Fanciák.Voltam Francia pasival.Ha látja,hogy

lankadsz és nem bírod már tovább,addig cumizik míg újra életet lehel beléd.Azután még felkelni sem lesz erőd.

2020. jan. 14. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Északiak. Skandinávok meg ilyenek.
2020. jan. 14. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

számok alapján arab faszikkal voltam legtöbbször.

ez erős lesz, de csak ne legyen magyar.

én általában lazulásra keresek embereket. ezt a külföldiek teljesen megértik. a magyarok meg kb. úgy gondolkoznak, hogy lazulás=szex, és így bele a dolgok közepébe rögtön. ha meg is próbálnak velem beszélni, általában nagyon kínos szokott lenni.

ehhez képest a külföldiek sokkal normálisabbak szoktak lenni. filmnézés, beszélgetés az élet dolgairól, stb. beleszokott férni, és így jól eltalálják, hogy mikor közeledjenek.

nyilván ezek saját tapasztalatok, szóval egyáltalán nem reprezentatív, tuti vannak magyar srácok, akik jó fejek. csak én már nagyon unom a társkeresőkön a szia,mijáratban,kaland,aktív-passzív,intimkép,most,hely kérdéseket, és mondjuk ha nem küldöd el a 18+os portfóliódat, akkor már rögtön kamus vagy.

2020. jan. 16. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!