Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti elitélitek a melegeket?
Úgy gondolom hog undorodtok tűlük?
És mi a véleményetek arrol hogy elvileg lány lánynak könnyebben megnyílik?
Nem ítélem el őket és undorom sincs. Annyi a különbség, hogy a férfiakat szeretik. Ugyanúgy emberek, ugyanúgy szeretnek és érdemlik meg a szerelmet és boldogságot. Emlékszek, itt az oldalon olvastam anno egy hozzászólast, aki a saját barátját is letagadná, ha kiderülne. És a melegekre mondják, higy undorító... -.-"
18/l
En meleg vagyok es feltunt, hogy a lanyok ezerszer elfogadobbak
27/F
#5, Azért mert le van játszva a szexualitás így lehet barátkozni.
Nem akar rádhajtani egyből 😃...és lehet "barinőnek" kezelni, akivel megoszthatóak a lelki dolgok. Az se gond ha nincs leborotválva a lába, meg nincs igényesen randi öltözetben, nincs ez a stressz nekik.
Tehát nem írhatja le senki őszintén a véleményét, mert kegyednek nem tetszik a válasz?
Ez inkább a fasizmusra hajaz...
Akkor minek feltenni ilyen kérdéseket? Nem az a célja, hogy megtudja az emberek véleményét a kérdésben? Nem az, hogy csak pozitív válaszokat kapjon.
Én a liberális szólásszabadság híve vagyok, még ha egyeseknek ez fáj is.
9es vagyok. Nem erdekel hogy le lettem pontozva. Ez a velemenyem , es kiallok melette ! Velemenyem szerint termeszetellenes des igenis undorom ha ket ferfit csokolozni latok vagy bele gondolok hogy szexelnek. Ez Nem jelenti azt hogy az en velemenyem szamit es mervado !!!! Ez egyszeruen az , ahogy en felnottem az en kornyezetem , az en meglatasom. Az en kis vilagomba Ez Nem fer bele ! Lehetseges hogy velem van a baj, tul szuk a latokorom , a vilagnezetem stb de attol meg en is kinyilvanithatom a velemenyem !!!!
Manapsag mar szinte divatot csinaltak a bu..isagbol ! A fiuk mindenhol szortelenitenek , sminkelik magukat , szuk nacikban jarnak es fogalmuk sincs hogy hogyan kellene egy igazi novel banni !!!! Eleg szomoru a helyzet ! Nyugodtan pontozzatok le , attol en meg Köszönöm Jol vagyok es nem fogok beallni a sorba !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!