Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok pasik akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok pasik akiknek nincs párjuk mi hiányzik nekik?

Figyelt kérdés
Nekem a csókok ölelés a jo beszélgetések és persze a szex is....de nem elsősorban.csak komoly válaszokat kérek
2020. jan. 11. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek is,na meg a kölcsönös törődés is
2020. jan. 11. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A gyengédség, az érzéki meghittség, a jó beszélgetések, az összebújások, a közös filmezések, a nagy séták, csókos kirándulások, a nevetés,egyáltalán az, hogy van aki vár, és van , akit várhatok....és amikor belép, annyit mond : Hiányoztál.....Ez mindent pótol, amit az élet amúgy nem ad meg...

Szexben pedig az érzéki,hosszú szeretkezések,látni egymás szemében azt, hogy szeretjuk egymást és azt, hogy bárcsak mindig így lenne.....

2020. jan. 11. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind a miket leírtál, meg még az hogy számíthatunk egymásra, megbeszélhetjük a problémáinkat és segíthetünk, mindenféle közös program, kirándulás, de akár otthon együtt egy összebújós este, gyengédség (még csak szex sem kellene feltétlenül). Egyszóval hogy valakit szerethetnék és ő viszontszeretne <3
2020. jan. 11. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy lelki tars, nem feltetlenul kapcsolatra gondolok, lehet ez egy jo barat is akivel meg lehet beszelni olyan dolgokat amiket masokkal nyilvan nem lehetseges, aki nap vegen ramcsorog vagy esetleg ir, hogy mizu veled, hogy telt a napom stb. A testiseg az nalam masodlagos, csak az a baj, hogy a kozossegen belul nagyitoval kell olyanokat keresni akiknek hasonloan fontos a kommunikacio, mint peldaul nekem is. Azt tapasztalom mindenki egybol a lenyegre terne, hat en peldaul nem ilyen vagyok. Hozzad hasonloan en is inkabb egyfajta lelki tamaszt keresek, egy embert akivel kolcsonos a bizalom, diszkrecio. De szerintem ez megmarad egy alomnak:D
2020. jan. 11. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!