Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért hiányzik ennyire, még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik ennyire, még mindig!?

Figyelt kérdés
Tehát.. az egész story tavaly Novemberben kezdődött, beszéltem egy sráccal, tálálkoztunk is kétszer, és beszélgettünk 2 hétig. Aztán kijelentette, hogy ő mégsem szeretne kapcsolatot, nem érzi a szikrát, és sajnálja de ez van. Jó, elfogadtam a dolgot, igaz 1-2 hétig rosszul éreztem magam miatta, de 2 hét alatt nem fogok valakibe durván belehabarodni. Ezután nem beszéltünk, egészen Január elejéig, amikoris rámírt, hogy lenne-e kedvem találkozni, beszélgetni, illetve kíváncsi mi van velem. Hagytam pár napig pihenni a dolgot, mérlegeltem jó ötlet-e "újrakezdeni". Aztán találkoztunk, hihetetlenül jól éreztem magam vele, és ő is velem, igaz nem szexeltünk, de csókolóztunk közel fél órán keresztül, anélkül, hogy letudtuk volna venni egymásról a kezünket. Ezután még találkoztunk négyszer, és a legutolsó alkalommal eljött hozzám, és oráloztunk. Ő volt a passzív fél, és én az aktív, tehát én kevesebb ideig csináltam neki. Ezután volt pár nap, hogy nem találkoztunk, mert külföldön voltam, persze folyamatosan beszéltünk. Viszont ahogy elkezdődött az egyetemen a félév, akartam vele találkozni. Ő viszont folyamatosan húzta, hogy sok a dolga, most nem ér rá stb. Ekkor tudtam, hogy valami gond van. Egyre kevesebbet beszéltünk. Majd Február közepén rákérdeztem, hogy van-e valami gond. És ismét mondta, hogy neki ez nem megy, nem érzi, hogy működne, keveset is találkoznánk. Nagyon szarul éreztem magam, mert másfél hónap alatt eléggé belézúgtam. Elakartam fogadni, de aztán találkoztam egy másik sráccal, aki beszélt vele azidő alatt amikor én is, és kiderült, hogy rajtunk kívül volt még neki más is, és jelenleg vele van. Ezután kikövettem minden platformon, hogy könyebb legyen elfelejteni, de.. egy hónapja újra elkezdett követni a közösségi portálokon, és beszéltünk is azóta 1-2 szót. Most pedig kijött egy olyan érzésem, hogy nagyon hiányzik, és rengeteget gondolok rá. Tudom, hogy hazudott, de egyszerűen még 3 hónap után is hiányzik. Nem akarom már zaklatni ezzel, nem az ő gondja, de egyszerűen nem tudok mit csinálni ezzel az érzéssel. Az lenne a kérdésem, hogy ez elfog múlni? Ha igen, mennyi idő kell még neki?

2019. máj. 27. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha jol ertem, akkor gyakorlatilag megcsalt? Tehat veled is volt meg kozben valaki massal is?

Mert akkor ezek szerint hazudott neked, nem vallalta fel, amit csinalt. Megprobalta kimagyarazni, hogy ez nem mukodne koztetek. O nem erezte ugyanazt a szeretetet amit Te. :( (ha valaki igazan szereti a masikat akkor oszinte vele, meg ha fajdalmas akkor is.) Lehet nem akart megbantani, es azert nem vallotta be (egyebkent milyen szep kifogas.. :\ ) , de akkor is fajdalmat okozott.

Nem akarok elszomorito lenni, de ha tenyleg szeret(t)ed, akkor evek mulva is emlekezni fogsz ra, de majd lassan tovabblepsz. Ha biztos, hogy nem fog mukodni vele a kapcsolat (meg latod, hogy tovabbra sem oszinte), akkor viszont jobb lenne, ha nem tartanad vele a kapcsolatot, mert igy a jovobeli lehetseges kapcsolataid is el fogja rontani, es rossz erzest is okoz(hat). Szerelembol baratsag nalam sosem mukodott (ugy gondolom, hogy akinel az mukodik, ott eredetileg sem volt sosem szerelem, maximum azt hitte.). El sem tudok olyat kepzelni, szoval jobb, ha tullepsz rajta. Szerintem.

2019. máj. 27. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves"barátom"te nagyon szerelmes vagy bele...és még nem léptél túl az elutasításon.nem lesz egyszerű....én azt szoktam mondani hogy a csalódást,szakítást meg kell gyászolni.Ha igazán szereti az ember a másikat.Ez egy hosszú és rögös folyamat.embere válogatja kinek meddig tart.DE HIDD EL LESZEL TE MÉG SZERELMES.!
2019. máj. 27. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szerelmed egy hímringyó. Szerintem szakítsd meg a kapcsolatot vele, mert ha össze is jönnél vele, tudatod mélyén ott lesz a gondolat, hogy még egyszer meg fogja tenni, és ez neked nem lesz jó. Na meg hazudni a kapcsolat elején, úgy hogy már jártatok? Gáz
2019. máj. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!