Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki azt, hogy sokáig bír sz-pni ha nem is?
Figyelt kérdés
Én nehezen megyek el és rendre úgy járok a rómeón, hogy meglátják a farkam és jaj ők ezt tuti bírnák élvezésig. Jelzem nincs nagy csak átlag de azt mondják szép. Mégis az van hogy egy se bírja végig. Verik meg minden a sz-pás helyett. Miért mondanak mást ha nem bírják?2020. jan. 11. 08:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak véletlenül futol össze ilyen emberekkel, nekem xxl-es a farkam a romeos méret táblázat szerint, de mindenki sokaig birta szopni, volt aki 30-50 percig is (nehezen megyek el) szóval szerintem csak a környékeden sok az ilyen ember és azért fordul ez elő hogy kevés ideig bírják a dolgot
2/2 anonim válasza:
Nekem 20 centis és amúgy is sokáig bírom. Nem mindenkinek sikerült kiszopnia. Kb minden harmadik partnerem járt sikerrel. Aki nem tudja, hogy kell a szájával vákuumot csinálni elvérzik. De volt olyan, akinek olyan volt a szája, mint a porszívó, fél órán belül kétszer sikerült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!