Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem mondja meg sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja meg sok ember hogy mi a baja és tilt helyette?

Figyelt kérdés
Ma így jártam. Egy sráccal pont itt beszélgettem egy témáról. Facen folytattuk. Erre se szó se beszéd képcsere után a beszélgetés közben egyszer csak letilt. De tök váratlanul. Miért nem írja meg mi a baja? Miért nem jobb korrektnek lenni. Ráadásul képeket is csinált nekem frisset. Tehát nem kamu. A képen olyan dolgokat és úgy csinál ahogy kértem tehát tudom, hogy igazi.

2020. jan. 10. 20:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Azutan miutan meglatta, hogy nezel ki?
2020. jan. 10. 20:43
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
A nicknevét megírhatnád priviben. Sok képgyűjtő van itt sajnos. Kész kis listám van. Én sokat töröm a fejem ezen, hogy az ilyen embereket érdemes-e megszivatni. És van akit szoktam leckéztetni, hogy megtanulja nem lehet mindent következmények nélkül tenni. Semmiből nem áll leírni ha pl nem tetszik a másik vagy valami. De szó nélkül tiltani...
2020. jan. 10. 20:44
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem! Már taliról volt szó holnapra. Sőt a képeim is tetszettek neki. Azzal kezdtük. Aztán rá 10 percre jött a váratlan tiltás.
2020. jan. 10. 20:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha nem adtal ra vmi eros indokot, amibol rajott, hogy no way akkor valoszinuleg csak unatkozott eppen. Es meg arra se akarta venni a faradsagot, hogy magyarazkodjon.
2020. jan. 10. 20:49
 5/19 A kérdező kommentje:
A legjobb hogy most erre a kérdésre írt üzenetet mintha nem ismerne magára... Nem is értem. Lehet tényleg megleckéztetni kéne ahogy írta itt vki. A nickjét szívesen megírom holnap ha nem ír addig hisz akkor láthatóan nincs miért korrektnek maradnom.
2020. jan. 10. 20:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez itt hozza kell szokni.engem az utóbbi héten 2szer szvattak meg!
2020. jan. 10. 20:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ilyen itt. Valószínű, hogy recskázott a beszélgetés alatt, elélvezett és elillant a hatalmas vágy és a szándék.

Nem sok értelme van itt privizni, nem írja alá a nevét, nem köszön, képet akar azonnal, cm-re és kg-ra kíváncsi.

Nagy reményeket kéretik a ruhatárban leadni, ha itt olvasgatsz ! :)

2020. jan. 10. 21:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Igeeen .nem tudom van e itt egyáltalán olyan srác vagy pasi aki őszintén írja amit ír.és bár nem partnerkereső ...de privbe van aki azt szeretne...és komolyan is gondolja. Szóval nem tudom hogy van e itt olyan ember....de bizros van kivétel
2020. jan. 10. 21:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán könnyelműség átmenni Facéra, előbb emailben kellene folytatni, mert aki ott már nem akar, az link egytől, egyig.

Volt pár, akivel így voltam, emailbe személyes sértésnek veszi, ha felajánlom. Ebből tudom, hogy kamus, vagy korban, vagy kinézetben, de leginkább szándékban hazudik.

Főleg a fiatalabbak, sajnos.

2020. jan. 10. 21:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is vagy email vagy viber
2020. jan. 10. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!