Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok szerintetek mit nehezebb találni aktívat vagy passzívat, ti melyiket keresitek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 21:17
11/16 A kérdező kommentje:
Ahha egyébként ez érdekes ....én is aktív vagyok de én is azt gondolom hogy passzívból van vagy kevesebb vagy nem olyan aktívak vannak mint amilyet a passzívok elvárnak.de mondjuk itt jön be egy másik kérdés hogy milyen aktívat találnak ideálisnak a passzívak?
2020. jan. 9. 09:31
12/16 anonim válasza:
Aktív bi-ként azt látom,hogy sokkal több a passzív, de mégis nehéz találni normálisat,mert a 90 százalékuk álomvilágban él, és kockás hasú,izmos,a passzívnál magasabb, minimum 18 centis farkú, helyes aktívokat keresnek (legalábbis a fiatalabb korosztály, 16-22-ig kb). Az aktív legyen mindig tökéletes, a passzívok meg egy lapos fenéken kívül,többnyire semmit nem tudnak felmutatni... :D Ja, és sok passzív utazni nem tud(nem akar), de helye sincs ugyanakkor, szóval, ha a tökéletes kinézet meg is van, akkor még a szobát is az aktív fizesse. Nekem ezek a "tapasztalataim" a passzív srác keresésben... 23f
13/16 A kérdező kommentje:
12 es sokmindenben igazad van!
2020. jan. 9. 11:56
14/16 anonim válasza:
Én aktív unit keresek azt szerintem nehezebb találni!
15/16 anonim válasza:
Aktív vagyok (17 éves), és soha se okoz nehézséget partnert találni (vidéken), akár kapcsolatra akár szexre, aki jól néz ki az mindig könnyen megszerezhet akárkit
16/16 anonim válasza:
Több a passzív sokkal, de sokkal igénytelenebbek/defektesebbek is.
Uni 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!