Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok szerintetek mit nehezebb találni aktívat vagy passzívat, ti melyiket keresitek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 21:17
3/16 anonim válasza:
Ez elege érdekes. Én aktív vagyok és az ellenkezojet tapasztalom. Nagyon nehéz normális passzív felt találni.
4/16 anonim válasza:
Én uni vagyok és unit a legnehezebb.
5/16 A kérdező kommentje:
Az mondjuk attol is függ ki milyen korút keres
2020. jan. 8. 21:57
7/16 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre hogy a 40 esek között több az aktiv mint a fiatalok között apasszivok között meg több a fiatal
2020. jan. 8. 22:25
8/16 anonim válasza:
Találni könnyű, de olyat találni, amivel kompatibilis vagy nehéz
20f
9/16 anonim válasza:
Negyvenes vagyok,aktív voltam mindig.
De én is az erősítem, hogy megbízható, egészséges és értelmes passzívat találni - aki nem egyéjszakás -, szinte lehetetlen.
Na persze, ez biztosan azért van, mert nem a divatos trendet vallom, hogy egyszer használatos, instant emberekben gondolkodom.
De akkor is megéri várni...
10/16 anonim válasza:
Aktív vagyok és bár azt látom, hogy sok (sőt tuti több) a passzív, mégis nehéz találni szexhavert. Ami még furább, hogy aránytalanul magasan vannak az elvárások. Tehát mindenki jóval jobb pasit akar, mint amilyen ő. Én ezt látom. Ha találok normálisat az is pár tali után linkeskedik. Bár nem panaszkodok több olyan srác van akikkel évek óta dugok de a rendszeresség nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!