Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Az egész kérdésnek annyi köze van a melegséghez, hogy mindketten két meleg 18/f srác vagyunk.

Van egy meleg haverom akivel úgy gondoltam jó minden köztünk. Idővel legjobb barátokká váltunk..vagymi. Azonban mostanában eléggé távol kerültünk egymástól. Úgy érzem, hogy értem-aki elméletileg a legjobb barátja vagyok-sokkal kevesebb dolgot tesz meg, mint másokért. A barátságunkban egyre kevésbé érzem azt, hogy nekem lenne fontosságom. Nem számít mi a helyzet velem, hogy van-e bármi amit elszeretnék neki mondani.. mindezek régen pedig fontosak voltak. (Engem róla továbbra is érdekelnek ezek..) Neki fel sem merem hozni, hiszen az lenne, hogy csak belekötök és nem is így van ez. Mit tehetnék?

2020. jan. 7. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk tényleg nem sok köze van a szexuális orientációhoz a kérdésnek.

Nekem is van egy ilyen barátom, ráadásul rokonom is egyben, de en úgy döntöttem, hogy hanyagolom őt én is, hátha észrevesz magát.

2020. jan. 7. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki!

A maszlagtol az is jobb ha elvaltok mint barat :D

keress mas baratokat

2020. jan. 7. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban az 50 % annyi, mint a 0 %! Legalábbis idővel! Mert ha a kölcsönösség hiányzik, annak nincs jövője!

Beszélgetni kell róla, még akkor is, ha nem lesz pozitív eredménye! Legalább nem fogod magad áltatni!

Tényleg, keress másik barátot! Mert a haver az nem egyenlő a baráttal!

2020. jan. 8. 03:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megölelgetnélek! Sajnos minden barátságban van ilyen. Később jönnek rá az emberek, hogy mit tett a másik. Már amennyiben rájönnek. Amit tehetsz, hogy szóváteszed. Ha nem változtat tudod, hogy neki ennyit ér a dolog. Azonban gondold át mert lehet ő máshol és másban tesz nagyobb dolgot érted. Szóval sose tudhatod. Amúgy sajnos az is lehet, hogy változtok hisz tiniként nagyon sokat változunk és már nem érzi úgy, hogy olyan fontos vagy neki. Vagy csak megszokott és természetes vagy neki... :( Viszont egy biztos. Ha az ember nem mondja el ami a baja azt a másik nem fogja tudni. Nem fogja kitalálni. Szóval beszéljetek. Majd írd meg priviben mi lett kérlek.
2020. jan. 8. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ez sajnos nem melegség kérdése, hanem felnövés kérdése. Kamaszként nekem is rengeteg barátom volt, aztán ahogy beléptünk a nagybetűs életbe, sorra morzsolódtak le ezek az emberek, amíg csak egy maroknyi maradt. Van, aki elköltözött külföldre, van, aki megházasodott, olyan is van, akinek gyereke lett – meg aztán mindenki dolgozik, egyetemre jár, építi a karrierjét, és így természetes, hogy kevés idő jut a régi barátságokra.

Hogy mit tehetnél? Semmit. Én azt csináltam, hogy azokkal a barátokkal, akik fontosak voltak nekem, inkább minőségivé és nem mennyiségivé tettem a barátságunkat. Azaz, lehet, kevésszer találkozunk, de akkor megpróbáljuk az időt minőségi módon, jót beszélgetve eltölteni. Hívd el a barátodat meginni valamit. Beszélgessetek. Jobbat nem tudok tanácsolni. :/

25f

2020. jan. 10. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!