Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
A párommal lassan 2 éve leszünk együtt. Nekem ő az első kapcsolatom. Körülbelül fél éve kezdődött el az, hogy havonta csak 2-3 alkalommal szexelünk. A párom elég nehéz munkát végez ami szellemileg kifárasztja ezért elég sokszor bealszik. Én próbálok megértő lenni vele de kicsit már kezd elegem lenni. Próbáltam szexi fehérnemüvel elcsábítani, romantikus környezetet teremteni de nem sok sikerrel. Mivel nekem nem volt ezelőtt senki mással szexuális együttlétem kicsit lehangoló hogy ilyen ez az egész. Ha összejön is az alkalom nem igazán érzem azt a nagy vágyat, régebben nem így volt. Próbáltam vele megbeszélni, ki talált egy ötletet hogy hogyan lehetne másképp de nem tett érte semmit azóta. Fiatal vagyok még és így nem túl biztató számomra a szex ha most ilyen élményeim vannak.
Tudtok nekem tanácsot adni, hogy miként lehetne változtatni a helyzeten?
Az nagyon gáz mi lesz egy gyerek után ? évente 1 sex ?
Bármilyen fájó szakítani kell és hozzád hasonló sexet igénylő partnert kell keresni
Én fizikai munkát végzek este kivagyok nyúlva de soha nem volt gond a sex szerintem ilyen nincsen max 2-3 havonta 1 szer
Vedd bele a megcsalás lehetőségét is nekem ez volt a pakliban nem régen lement nálunk is a sex nagyon és kiderült a viszony
Aki félre kacsingat az este már nem kívánja a sex et
És nem szabad arra hallgatni aki azt mondja meg kell beszélni stb stb csak duma soha nem jön be ha egyszer rá unt veled a sex ben vagy megcsal vége a dalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!