Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van a melegeknek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a melegeknek egy olyan tipusa, ami olyan túlápolt hatást kelt, valószinuleg legalább alapozót használnak ( gondolom hibák elfedésére, ami szerintem nem bölcs )?

Figyelt kérdés

és sokuk mintha szolizna is, nem kifejezetten bu**isak ( mert vannak olyanok is ) de azért látszik, hogy talán kicsivel többet piperkőcködnek, mint kéne. Ezzel nem is lenne baj, de az ilyenek miért csak hasonlóval ismerkednek?

Szerintem a nárcizmusnak egy olyan speciális formája ami nekik se jó. Mondjuk sokakra elmondható hogy egyszerűen nem létezik számukra megfelelő.

2020. jan. 7. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez nagyban szubjektív. Én is használok néha alapozót, de az kb. észrevehetetlen. Sokat készülődöm, de ezek nem hatnak ki az ismerkedési szándékaimra. Konkrétan nincs nagy elvárásom, de annyi igen, hogy a másik is adjon magára és azért az igényességnek is van egy alap szintje, ami olyan dolog, hogy abból nem engedek. De az meg, hogy az ilyen fiúk kivel szeretnének ismerkedni vagy milyen magasra teszik a mércét az már megint az Ő dolguk. Ne általánosíts olyat, hogy többet piperkőcködnek mint kéne. Ez is olyan, hogy mindenki maga eldönti hogy érzi jól magát és mennyi időt áldoz arra, hogy ,,jól nézzen ki”. De a nem létezik számukra megfelelő sem éppen helyes kifejezés. De amit írtam az nem rossz szándékkal volt, csak mivel én is valamennyire ilyen vagyok, ezért nem akarom, hogy általánosíts nárcizmusra a megjelenésekkel vagy a szerinted szubjektív megítélésekkel.
2020. jan. 7. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézdd az hogy ki milyen igényes magával szemben az az ő dolga.ezzel együtt én is jobban szeretem a simán "csak"ápoltságot.én érekes előbb a hajat nézem.nagyon szeretem ha egy srácnak frizurája van.nem kell 25000 ft os szalonfodrászat.DE!!!!Azt se tartom kevesebbnek aki maga vágja.A másik amit én sokakkal ellentétben nem tartok igénytelenségnek az az ha valaki cigizik.én nem cigizek de ha nekem tetszik egy srác vagy pasi akkor csak azért mert cigizik nem tartom igénytelennek és ha kölcsönös a szimpátia ,össze is jövök vele
2020. jan. 7. 13:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok általánositani, igazábol pár konkrét emberre gondolok. Nem igazán fognak találni senkit a hozzáállásukkal, afféle lehetetlen ideájuk van, de barátkozni se lehet velük. Itt végül is a lényeg, hogy sokakkal nem hogy barátkozni még értelmesen beszélgetni se lehet, nem azért mert elfoglaltak és van elég barátjuk.
2020. jan. 7. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Amugy akkor te egy másik kategoria vagy, mert van akin látszik hogy alapozot használ, amivel semmi baj, csak írom. Sokféle ember van.
2020. jan. 7. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért gáz,ha valaki ad magára.Ezek az emberek,tiszták

illatosak...Sajna kevés van.A pasik nagy százaléka

azt hiszi a dezodor,szunyog ellen van.

2020. jan. 7. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen... Összetett kérdést jobb nem feltenni, mert nem értik sokan
2020. jan. 8. 05:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én használok alapozót, korrektort, néha szemceruzát. Viszont nem keresnék hasonló embert, mert 99%ban ő is passzív lenne. Emiatt többször néztek inkább transznak, mint melegnek, de nem zavar. Valahogy így érzem csak magam helyesnek.
2020. jan. 8. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!