Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal fiúkat mennyire izgatja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúkat mennyire izgatja, hogy kipróbálják másik fiúval? Mit szeretnének kipróbálni?

Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

20 vagyok

Engem nagyon igzat a gondolat, h kipróbáljam velem egykorú vagy nalam fiatalabb fiúval a közös verést, szopast.

Ha nagyon felizgulnek, a szex is szoba johetne.

2020. jan. 5. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon izgat, hogy végre kipróbáljam magam másik fiúval, viszont elég nehéz megfelelő partnert találni, ugyanis szerintem ez épp annyit hozzátesz, mint maga az élmény. Illetve szerintem izgibb egy szintén tapasztalatlan fiúval felfedezni magam.

Egyébként szívesen kipróbálnék több dolgot is, közös maszti, orál, szex mindkét poszton stb.

18/F

2020. jan. 5. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En is kiprobalnam fiatal fiuval akarcsak egyoldalukent is hogy en szopok en ujjazok es dugok.
2020. jan. 8. 15:57
 14/14 anonim válasza:
100%
Én 17 vagyok, korombeliekkel szivesen benne lennék:D
2020. júl. 14. 03:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!