Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tettetek valamilyen fogadalmat?
Figyelt kérdés
Pl. Idén megfogtok ismerkedni álmaitok pasijával, vagy maradtok örökre magányosak, vagy éppen semmi fogadalom nincsen?2020. jan. 1. 07:58
11/13 anonim válasza:
Csakis komoly pasikkal fogok ismerkedni.
Kerülöm a meleg társkeresőket, pont az ilyen"minél több pasik sz-pok le" stílus miatt.
Nemigaz, hogy ennyiben kimerültök, nincs bennetek semmi több?
12/13 Tanquerey válasza:
Én megfogadtam, hogy idén elolvasom Isaac Asimov teljes Alapítvány-Birodalom-Robot és Science Fiction Univerzumát, függetlenül attól, hogy milyen új könyv kerül fel a polcra :)
Másodikként, hogy idén a lehető legtöbb élményvonatos kiránduláson ott leszek, több évet nem hagyok ki :)
Ami a párkapcsolatot illeti, megfogadni maximum annyit tudnék, hogy továbbra is kitartóan keresem azt az emberkét, akivel megoszthatjuk egymással mindennapjainkat :)
46/F Szhely
13/13 anonim válasza:
Én megfogadtam, hogy idén végre coming outolok valakinek. Aztán lehet nem lesz belőle semmi, mert mostanában elég sok emberben csalódtam, akiben eddig bíztam, és így nem igazán van kinek, pedig már szeretnék legalább 1-2 ember előtt teljes mértékben önmagam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!