Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek akárhányszázalékának miért van baja a
melegekkel?
Miért kéne mindenki érzéseit megérteni? És miért általánosítasz? Minden meleg, roma, zsidó ugyanúgy érez? És miért pont őket emelted ki? Miért nem azt akit kellemetlenül érint két csókolozó férfi látványa, vagy miért nem azt akit bántalmaztak ciganyok, és félelemmel tölti el más romák viselkedése? Te is csak a divat-kisebbségeket majmolod... mindenki viselkedjen a társadalmi normák szerint, szexuális életet otthon élje ki, az utcán ne obegasson, és akkor kevesebb lesz az ellenszenv is.
2020. jan. 1. 22:58
Ha nem vagy képes megérteni mások érzéseit akkor miért foglalkozol vele? Ja mert gyűlölködni akarsz. Példákat írtam. Nem gondolom hogy látsz az utcán csókolózó azonos nemű párokat. Jaj várjál tudom a pride, az a melegség központja, onnan indul minden. Mert egy meleg nagyon felvállalhatja magát és a hipermarketben dolgozó pénztárosok rózsaszín tangában rázzák a seggüket csak azért hogy téged ezért bántalmazás érjen, és csókolóznak is. És ezért kerülsz pszichológushoz. És általánosítasz népcsoportot, szexuális kisebbséget döntsd már el, hogy mibe kötsz bele, mert ez így értelmetlen.
2020. jan. 1. 23:07
Már ne haragudj, de hol itt a gyűlölködés? A kérdés az volt, hogy mi baja az embereknek a melegekkel. Erre a válasz, hogy általában semmi, kivéve azokat, akik pride, stb.
Nem dolgom, hogy a melegek, vagy bárki más érzéseivel foglalkozzak. Ne akarja ezt senki rám kényszeríteni. Ha pedig valaki elvárja, hogy érdekeljen, akkor öt is érdekelje az enyém és mindenki másé is.
2020. jan. 1. 23:57
Te írtad azt a választ amit azóta töröltek. Azt írtad, hogy ta.. társaságban mozogsz mivel megmondjátok egymásnak ki a kövér, csúnya. Ezt odáig vezetted hogy egy melegnek bírnia kell ha bántják, cikizik, és senki nem lett öngyilkos emiatt. Ne is próbáld megérteni nyilván ilyen élettél,körülményekkel amiben te élsz nem menne.
2020. jan. 2. 08:53
Még mindig nem világos, hogy mi is az állításod, azon kívül hogy engem becsmérelsz. (Amit én nyilván elviselek, veletek ellentétben nem töröltetem a hozzászólásod, hisz mint mondtam, ennyi belefér)
Az én állításom az, hogy azt az embert, aki konszolidált módon éli meg a szexualitását, nálunk semmilyen hátrány nem éri. Aki így vagy úgy kérkedik vele, azt elképzelhető, hogy igen. És mégegyszer mondom, ez nem csak a homokosokra vonatkozik. De mi a te állításod? Azért írok ennyit, mert szeretném megérteni.
2020. jan. 2. 09:25
Semmit nem állítok ugyanis ez nem dolgozatírás. Csupán közöltem a tényeket amit írtál, és nyilván azért törölték mert durva dolgokat írtál benne. Bármennyire is nehéz felfogni a homoszexualitásban a szexualitás, nemcsak azt jelenti hogy a szobában k..éljenek, és akkor ti rendes, magyar heteró férfiak nem bántjátok őket. Egy homoszexuális azonos nemű emberrel szeretne párkapcsolatban élni, ami nemcsak a k..élést jelenti. Közös életet,családot éppúgy mint a heteróknál. Amúgy nem is értem mit lógsz itt egész nap a válaszolókkal kötekedve.
2020. jan. 2. 11:01
Ez olyan szép, értelmes magyar mondat kérkedik a szexualitásával.
2020. jan. 2. 11:05
Érdekes, hogy az én kérdésre adott válaszomat kötekedésnek érzed, miközben te magad mondod, hogy semmit nem állítasz, csak az én válaszomba próbálsz belekötni.
Egy kis segítség: senki nem mondta, hogy a szexualitás csak a kefélés lenne. Az egy tágabb fogalom, de egyik részét sem kell mások orra alá dörgölni. Attól meg elmehet egy homokos pár is moziba, lehet közös kutyájuk, felőlem gyereket is nevelhetnek. Emiatt senki nem utalja őket.
Próbálsz drámát csinálni ebből az egészből, de te sem tudsz példát mondani arra, hogy miért is olyan rossz hominak lenni. Hol éri őket olyan nagy gyűlölet a heterokhoz képest.
2020. jan. 2. 13:04
Emlékeztetőül, te kötöttél belém azzal a hozzászólásoddal amit töröltek. Már az hogy hominak hívod őket sértő, ugyanígy ahogy egy szellemileg sérültre sem mondjuk, hogy hülye. Ez alapvető illem ez az egyik. Kettő személyesen ismertem olyan meleget aki öngyilkos lett, és ő egy rendes,szerény volt, aki próbálta túlélni a mindennapokat. Csak szegénynek nem volt könnyű ez úgy, hogy százszor meg kellett gondolni kinek mit mondd el erről, és a testvérei is verték annyira zavarta őket hogy a fiúkat szereti.
2020. jan. 2. 13:30
A homi nem sértő, van nekem is meleg haverom, tudom. A haverod tesoinak meg gondolom csak egy indok kellett, h verjék az öccsüket, és a családon belüli erőszak amúgy is egy másik téma. Ezt megintcsak nem kellene a világra fogni, nem hiszem hogy ujjal mutogattak a sarcra, meg megkövezéssel fenyegettek volna. Az van, hogy egy nemlétező problémát próbálsz létezore felnagyítani.
2020. jan. 2. 16:14
Kapcsolódó kérdések: