Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az emberek akárhányszázalékána...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek akárhányszázalékának miért van baja a melegekkel?

Figyelt kérdés

2019. dec. 31. 19:35
1 2 3
 1/29 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
14%

A melegeknek miért van bajuk a heteroszexuálisokkal?

Amúgy úgy gondolom, hogy értelmes emberek elfogadják azt, ha valaki más.

2019. dec. 31. 19:38
 2/29 anonim ***** válasza:
27%

Mert melegekből is vannak akik szereteik ezt nagyon hangsúlyozni, heterokból is vannak akiknek ez nem tetszik és szeretik a nemtetszésüket hangsúlyozni.

Alapvetően nem gondolom hogy a melegekkel lenne bajuk ezeknek emberekkel hanem konkrét személyekkel csak általánosítanak.

2019. dec. 31. 19:47
 3/29 anonim ***** válasza:
31%
Én is azt gondolom, amit a #3. Nem a melegekkel van bajuk, hanem azzal hogy sokszor a képükbe van nyomva a dolog. Amúgy engem nem zavar, hetero vagyok de vannak meleg barátaim. A gyűlölködőket sosem értettem.
2019. dec. 31. 20:00
 4/29 anonim ***** válasza:
72%

Pár idiótát leszámítva, az embereknek inkább csak azzal van bajuk, ha nagyon előttük zajlik minden. Pl engem az is zavar kicsit, ha a vonaton egy fiú-lány páros nyalja-falja egymást, az nyilván még jobban, ha két azonos nemü csinálja ugyanezt. A pride-os tangás vonagló fiúkról és lányokról nem is beszélve.

Aki a (hetero- vagy homo-) szexualitását nem publikusan éli ki, azzal semmi gond. Aki visznont mások előtt, az zavaró. És minél inkább a normától eltérő, annál zavaróbb. Szóval ilyen szempontból a melegek kicsit hátrányos helyzetűek, de hát ez van. Szerintem nem gond, ha nem mindenki egyenlő mindenben... A kövér vegyen két jegyet a repülőre, a meleg ne buszon smároljon, a magas üljön hátra a színházban, az okos legyen megértő, a gyenge ne fizikai munkát csináljon, a fertőző beteg ne menjen egészségesek közé, stb.

2019. dec. 31. 20:15
 5/29 anonim ***** válasza:
23%
Nos mindenhol vannak jó és rossz emberek is ugyan úgy egyik és másik oldalon is ,így aztán van olyan,hogy egy meleg provokálja a hetero embert ,csókolózással ,vagy egyéb olyan dolgokkal,amit még a hetero-k sem csinálnak,de mint mondtam minden társaságban van provokátor ember,ezt pedig a melegek egy része bőven ki is használja,mivel ez nem ilyen csélcsap ügy,hanem úgymond faji kérdés. A probléma ott kezdődik ,hogy ha te egy rossz szót szólsz feléjük ,akkor nem elég ,hogy többen odajönnek ,vagy akár ha úgymond interneten meg tudnak találni ,akkor meg is keresnek,de lehet hogy jogvédő szervezeteket kérnek meg arra ,hogy pereljenek be akár csak annyiért ,hogy odamész és azt mondod ,hogy legyen szíves mondjuk két férfi ne csókolózzon már a gyereked előtt,de ha ezt megcsinálnád tuti az lenne az egyik válasza ,ha válaszolna és érdekelné a dolog,hogy tuti nem szólnánk semmit,ha két nő csinálná ezt és aztán szépen gördítené ezt jogi utakra és lenne is aki elvállalja.Sajnos nincs mit tenni ez iránt ,olyan túlzott mértékű hátvédsor van bármilyen jellegű másság mellett,hogy egy hetero ha bármi olyat csinál,vagy rá tudják bizonyítani ,hogy csinált vagy mondott ,akár kis dolgot is ,akkor vége a dalnak,meg úgy alapjáraton is sokat akar némelyikük,egyértelműen ki kér magának mindent,mintha ők lennének a többség.Nem tudom mennyire titok ,de valami féle törvény módosítást is akartak tavaly ,vagy még akarnak is:Röviden tömören az ő általuk lévő házasságot is család néven szeretnék elismertetni,hol ott most az ő részükre a család mint olyan egy külön kiegészítő törvény,vagyis nevezni lehet családnak őket,de ténylege családként nem funkcionálnak ,hiszen alapból a nemi identitásuk más ,valamint ugyebár férfiaknak nő nélkül és nőknek férfi nélkül nem lehet gyereke szex útján ,szóval a család ,mint olyan "szabály" nem teljesül.
2019. dec. 31. 20:21
 6/29 anonim ***** válasza:
78%

8#

Mert a homoszexualitás az egyetlen hátrányos helyzet?

Látom az általánosítás máshogy is megy

2020. jan. 1. 11:27
 7/29 anonim ***** válasza:
84%
Sehol nem írtam hogy azaz egyetlen hátrányos helyzet. Valaki írta hogy rendben van az, hogy emberek hátrányos helyzetben vannak pl. elhízottak stb. Ezért kérdeztem azoktól akik a melegekkel kapcsolatban a prideal jönnek, hogy ennyire hogy is fogalmazzam i..óta t...k vagy csak játsszák az egészet. Persze a melegek kisebbségben vannak, és elvannak nyomva mert amíg egy heteró nyugodtan kiteheti a párja képét akár a munkahelyi asztalára egy meleg ezt nem teheti meg beszólogatás nélkül. Meg írják itt privátban hogy ne legyen érzékenyítő oktatás majd ha a meleg gyerekeket nem kergetik öngyilkosságba, depresszióba akkor nem kell erről beszélni. De amíg embereket arra kényszerítenek hogy az életüket bujkálva éljék, kiközösíti a társadalom addig nem élhetnek a melegek boldogan.
2020. jan. 1. 11:52
 8/29 anonim ***** válasza:
85%
Sajnálom hogy törölték a 81-es válaszát pedig jókat írt. A melegekkel az a baja az embereknek, hogy nem heterók ennyi. Meg az, hogy szeretnének boldog párkapcsolatot, családot ez az ami zavarja őket. Adott esetben egy meleg ember érzései nem fontosak számukra, elég csak utánanézni hány meleg, biszex, transznemű ember lesz depressziós, öngyilkos azért mert az emberek azt gondolják hogy nagyon kiállnak az érzéseik mellett.
2020. jan. 1. 11:58
 9/29 anonim ***** válasza:
15%
Nyilván nem szabad összekeverni azokat ,akik fajgyűlölők azokkal ,akik nem szeretik a bármi féle másságot.Előbbi eléggé nagy probléma a másik egy természetes dolog. Nyilván valóan sokaknak nehéz elfogadni bizonyos dolgokat,de magával szerintem azzal,hogy az ember más nemi identitású semmi gondjuk sincs...vagy nem lenne és nincs is a többségnek. Csak az a baj,hogy mivel az éremnek két oldala van így a "más" emberek között is van olyan,aki ki tud menni úgy az utcára ,hogy úgy néz ki ,mint egy átlagos ember és észre sem venni rajta ,hogy ő különbözne akár egy hajszálában is bárki mástól és ha ő találkozik a párjával felfogja azt,hogy az emberek jóval nagyobb többségének például a csókjuk eléggé kellemetlen lenne ,ezért nem csinálják,viszont van a másik véglet,aki össze vissza hülyéskedve provokálja a népet,ocsmány módon felöltözködik úgy ,hogy attól még egy útszéli nőre is azt lehet mondnia ,hogy fel van öltözködve körülbelül hozzá képest és épp ez a baj,ráadásul elvárja ,hogy vegyék komolyan.Nem azon rendesen élő "más" emberek miatt utálja őket a hetero ember,hanem azon kevesek miatt ,akik a tüzet szítják állandóan.Igazából ez is sokrétű dolog ,de mindig lesz utálat a földön.Vannak bőven fekete utálók,zsidó ellenesek,cigány gyűlölők és még magyar ellenesek is. Sajnos gyűlölet mindig lesz,csupán a mértéke fog változni,abba már nem is szeretnék belemenni ,hogy ez hol itt hol ott milyen dolgoktól függ,vagy nem függ,de nyilvánvaló ,hogy mindkét fél kell a közös jóhoz.
2020. jan. 1. 21:38
 10/29 anonim ***** válasza:
96%
Ne is menjél te ilyen ok-okozati összefüggésbe nem neked való az. Egyik állításoddal ütöd a másikat. Tudod mit gondolok az öltözködésről? Semmi köze senkinek ahhoz hogy egy fiú vagy egy lány lányosan vagy fiúsan öltözködik. Az ő dolga. És miért van gyűlölet az országban megmondom én neked? Az emberek nem a saját életükkel foglalkoznak hanem azzal hogy xy felvett egy női színű felsőt, és az milyen már vagy xy miért nem szereti a p..át, vagy azonosítjuk személyétől függetlenül egy rasszal. Na ezért van gyűlölet mert az okoskodás megy, de hogy megértsd egy roma, zsidó, meleg, fogyatékkal élő ember érzését az nem.
2020. jan. 1. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!